Neler Yeni

Öneri 14 pro mox vs s23 ultra

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Herkese merhaba Batuma gidip yaklaşık olarak 29 30 bin liraya 14 pro max alıp almamak arasında kalıyoruz. Kamera, stabilizasyon, değerini koruma, yazılım desteği açısından apple daha önde. Ancak belli başlı android özellikleri beni caydırıyor. Arama kaydının 7 10 gün göstermesi, galerinin klasörleşmemesi, apk yüklenmemesi, appstore un çoğunun ücretli olması, ekran yansıtma olayı. Sizce ne yapılmalı ? Hangisi daha mantıklı ?

{ExperElite}

80+ Bronze
Herkese merhaba Batuma gidip yaklaşık olarak 29 30 bin liraya 14 pro max alıp almamak arasında kalıyoruz. Kamera, stabilizasyon, değerini koruma, yazılım desteği açısından apple daha önde. Ancak belli başlı android özellikleri beni caydırıyor. Arama kaydının 7 10 gün göstermesi, galerinin klasörleşmemesi, apk yüklenmemesi, appstore un çoğunun ücretli olması, ekran yansıtma olayı. Sizce ne yapılmalı ? Hangisi daha mantıklı ?
Hocam 40k iphone 14 e veren appstoreda uygulamyada 5 tl verir apple o kafada iphone 14 daha güzel geliyor bana ama samsung tercih

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
14 pro modelinde saçma bir pil optimizasyon sorunu var ve devam ediyor. Apple kalitesi gerçekten çoğu şeyde önde ama pil sınıfta kalmış. İmeiden 6k kayıt da cabası sizin tercihiniz tabi

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 pro modelinde saçma bir pil optimizasyon sorunu var ve devam ediyor. Apple kalitesi gerçekten çoğu şeyde önde ama pil sınıfta kalmış. İmeiden 6k kayıt da cabası sizin tercihiniz tabi
kaydıyla beraber 128 29 a geliyor hocam 128 gb

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
yukardaki arkadaşa katılıyorum 14 pro kullanıyorum bende değişik bi pil optimizasyonu var bazı günler çabuk bitiyor bazı günler normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,100
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom