şahin doğan
80+ Platinum
S23.bugün gidip iphone 13 alacam onun yerine yada yakın bir fiyat bandında önerebileceğin telefon var mı ?
S23.bugün gidip iphone 13 alacam onun yerine yada yakın bir fiyat bandında önerebileceğin telefon var mı ?
düz s23 mü ve neden
düz s23 mü ve nedenkesinlikle s23 yada s23 plus iphone 13 ten çok üstünler hocam
aradaki fark boyut ve batarya zaten ihtiyacına göre seçebilirsin düz s23 iphone 13 le aynı boyut ama düz s23 alacaksan 256 gb al 128 gb ye göre çok daha hızlı ufs teknolojisi vardüz s23 mü ve neden
Mesaj otomatik birleştirildi:
düz s23 mü ve neden
ufs teknolojisi ne knkaradaki fark boyut ve batarya zaten ihtiyacına göre seçebilirsin düz s23 iphone 13 le aynı boyut ama düz s23 alacaksan 256 gb al 128 gb ye göre çok daha hızlı ufs teknolojisi var
şu an zaten yks hazırlandığım için çok araştıramadım ve şimdiye kadar hiç ios kulanmadığım için deneyimlemek istedim, yakın zamanda yurt dışındaydım ve orda ipadler ucuz diye bir tane almıştım oda olduğu için iphoneye yöneldimhdd ve ssd gibi düşün 128gb de ufs 3.1 var 256gb de ufs 4.0 var telefon genel olarak daha hızlı oluyor 4.0 da uzun vadede baya etkiler
işte hocam alışkanlık yüzünden arada kaldım ios a alıştık ve bana daha iyi geliyor kullanımı ios kullanmamış olsam uzun zamandır. 23 ultrayı kapmıştım bileHocam ben sizin yerinizde olsam garantili S23U alırdım arkadaşımda var kullanıyor ve gayet memnun. Ama 6 yıldır IOS kullanıyorum demişsiniz o anlamda android canınızı sıkabilir şahsen ben IOS u androide göre çok daha beğeniyorum ve daha kullanışlı buluyorum. Batarya performansı olarak baya memnunum hatta telefonu ilk aldığımda şaşırmıştım bu kadar büyük ekran güçlü işlemci bataryasının çok hızlı gideceğini düşünüyordum ben genelde telefonu %20 den %80e şarj ediyorum o gün inanılmaz aktif kullanmazsam bir kere takmam yeterli oluyor ortalama ekran süremse son 10 günde 7 saat civarında. Telefonu alalı 5 ay oldu şuan pil sağlığım %98 de ilk 3 ay çok dikkat ediyordum %100 den düşmedi son 2 ay baya bir saldığım için şuan 98 de.