Neler Yeni

İphone 14 Pro Max VS S23 Ultra

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Tartışılacak bir boku bile değil iosa hiçbir türlü android yetişemez s23ü diyen bir insan hayatında hiç ios kullanmamıştır. Ben sana şunu diyeyim uzun yıllar iphone 6s kullandım telefona bir şey olmadı. Emin ol ki hiçbir android telefon bu kadar yıl dayanamaz ve ios ile kapışamaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
.
Samsung'un ceo suna sorsak o da iPhone der bence

• Beğen

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
Tartışılacak bir boku bile değil iosa hiçbir türlü android yetişemez s23ü diyen bir insan hayatında hiç ios kullanmamıştır. Ben sana şunu diyeyim uzun yıllar iphone 6s kullandım telefona bir şey olmadı. Emin ol ki hiçbir android telefon bu kadar yıl dayanamaz ve ios ile kapışamaz.
bende 5-6 yıl oldu iphone 7 ile ufak tefek şeyleri olsada hala iş görüyor bu yüzden iphone devam edecem gibi istediğim fiyatı yakalarsam yoksa s23 ultrada gibi

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
alışmakta zorlandınızmı hocam ve icloud mailinizi kullanabiliyormusunuz s23 ultrada
Yıllardır iOS kullanıyorum, tabii ki alışkanlıklar var ve ister istemez bu nasıl yapılıyor, şu nerede diye insan bir soruyor kendi kendine. Eğer alışkanlığınızı bozmak istemezseniz, iOS devam edin. Ben iOS'u yıllardır kullanıp artık sıkıldığım için kendimce çılgınlık yaptım. Şahsen şu aşamada çok memnunum. iCloud mailini aktif olarak kullanan biri olmadığım için S23 Ultra'da denemedim. Çalışacağını düşünüyorum, araştırırsınız.

• Beğen
Top Bottom