Neler Yeni

İphone 14 Pro Max VS S23 Ultra

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
İkisi de uzun kullanımda benzer deneyim yaşatır. Şahsen 2. Elde değer kaybı az olduğundan 14pm tercih ederdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Ben s23 ultra tercih ederdim. Çok para veriyorsun ve garanti önemli bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevremde kullananlar var ve bu sorunu yaşayan görmedim hiç.
3. cihazında sorun yaşayan biliyorum ve halen yeni cihazındada var ama öyle dikkatli biri değilseniz sorun yok, ama telefonu satarken değerini bile düşürebilir.

• Beğen

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
14 Pro Max kullanıcısıyım oldukça da memnunum merak ettiğin sorun varsa cevaplayabilirim.

• Beğen

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
14 Pro Max kullanıcısıyım oldukça da memnunum merak ettiğin sorun varsa cevaplayabilirim.
eyw hocam telefonla ilgili bi sıkıntı yok yakın çevremde 14 pm kullanan var biliyorum zaten telefonu. benim arada kaldığım şey bir tarafta yd garantisiz cihaz bi tarafta yurt içi garantili ve 7 8 k daha ucuz bir cihaz iki cihazda sağlam ve hoş ama 6 yıldır ios kullanıyorum alışkanlık ve seviyorumda bu yüzden arada kaldım yoksa 23 ultra alırdım direkt. size sorabileceğim tek şey batarya performansı nasıl kaç saat ekran süresi alıyorsunuz kaç aydır kullanıyorsunuz ve pil sağlığınız nasıl

eyw hocam telefonla ilgili bi sıkıntı yok yakın çevremde 14 pm kullanan var biliyorum zaten telefonu. benim arada kaldığım şey bir tarafta yd garantisiz cihaz bi tarafta yurt içi garantili ve 7 8 k daha ucuz bir cihaz iki cihazda sağlam ve hoş ama 6 yıldır ios kullanıyorum alışkanlık ve seviyorumda bu yüzden arada kaldım yoksa 23 ultra alırdım direkt. size sorabileceğim tek şey batarya performansı nasıl kaç saat ekran süresi alıyorsunuz kaç aydır kullanıyorsunuz ve pil sağlığınız nasıl
neden 15 pro max almıyorsunuz çok mu fark var aralarında kaçak olarak.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
neden 15 pro max almıyorsunuz çok mu fark var aralarında kaçak olarak.
stok yok hiçbir yerde yd fiyatı 35k olması gerekirken stok yüzünden 55k sayıyorlar kayıtla birlikte tr ile aynı fiyata geliyor ve stok olayı en az yıl başına kadar sürecek 14pm ise 30 a sayıyorlar kayıtla 50 ediyor tr fiyatıda 70k civarı

şahin doğan

80+ Platinum
stok yok hiçbir yerde yd fiyatı 35k olması gerekirken stok yüzünden 55k sayıyorlar kayıtla birlikte tr ile aynı fiyata geliyor ve stok olayı en az yıl başına kadar sürecek 14pm ise 30 a sayıyorlar kayıtla 50 ediyor tr fiyatıda 70k civarı
45'e falan 256 GB Pro Max, 36-38'e Pro var piyasada. 20K dan fazla kar edersin 15 Pro Max'de

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam ben sizin yerinizde olsam garantili S23U alırdım arkadaşımda var kullanıyor ve gayet memnun. Ama 6 yıldır IOS kullanıyorum demişsiniz o anlamda android canınızı sıkabilir şahsen ben IOS u androide göre çok daha beğeniyorum ve daha kullanışlı buluyorum. Batarya performansı olarak baya memnunum hatta telefonu ilk aldığımda şaşırmıştım bu kadar büyük ekran güçlü işlemci bataryasının çok hızlı gideceğini düşünüyordum ben genelde telefonu %20 den %80e şarj ediyorum o gün inanılmaz aktif kullanmazsam bir kere takmam yeterli oluyor ortalama ekran süremse son 10 günde 7 saat civarında. Telefonu alalı 5 ay oldu şuan pil sağlığım %98 de ilk 3 ay çok dikkat ediyordum %100 den düşmedi son 2 ay baya bir saldığım için şuan 98 de.

• Beğen

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
45'e falan 256 GB Pro Max, 36-38'e Pro var piyasada. 20K dan fazla kar edersin 15 Pro Max'de
hocam o fiyata bulamadım ben ki olsada apple sitesinde 77k 5 6 haftada geliyor kayıtla tr fiyatından 10k felan ucuz oluyor bide sağlamlık fiyaskosu felan var benim bütçede max 50k olunca 14pm yada s23 ultra daha mantıklı geldi

şahin doğan

80+ Platinum

Mert

80+ Silver
S23 güzel cihaz ama S23U bence çok alınası değil. 15 Pro tercih ederim.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Top Bottom