Ağırlık için yaşın erken kendi ağırlığında çalış koşu yap fit ol abim 1 2 seneye girersin ağırlık altınaImkanlardan dolayi hic bench atamadim bugune kadar ama 50 kilo incline press yapabiliyorum sizce iyi mi? ve duz bench presste tahmini kac atarim aynimi kalir?
daha önünde çok zaman var ağırlık altına girmek için erken kendi vücüt ağırlığınla olan antremanları yap koş yüz hoşuna giden sporu yapBikac aydir arastiriyorum ve yasimin uygun olmadigini hicbiyerde okumadim bu sporu yapan ve cidden iyi fizigi olan arkadaslarimda var ilk kez simdi sizden boyle bisey isittim
Daha vucüdün gelişme aşamasında, yapmasan biraz daha beklesen daha iyi olur.Bikac aydir arastiriyorum ve yasimin uygun olmadigini hicbiyerde okumadim bu sporu yapan ve cidden iyi fizigi olan arkadaslarimda var ilk kez simdi sizden boyle bisey isittim
bende senin yaşında başladım 8.sınıfta* su an 12yim ağırlık yapabilirisn fakat çok fazla yanlış bilgi var kanal önereyim oradan bakabilrisin goril bey guray aydın fit cevap özgür mustafa bunların eski videolarına bak derim 4 yıl önce ki videolardan bahsediyorum çok yaralı bilgiler varBikac aydir arastiriyorum ve yasimin uygun olmadigini hicbiyerde okumadim bu sporu yapan ve cidden iyi fizigi olan arkadaslarimda var ilk kez simdi sizden boyle bisey isittim
yani başlangıç noktasının iyi veya kötü olması aslında bu sporda hiç bir önemi yok ha illede sorarsan ortalama bir kilo yaşına göre ama asıl olay progressive overload yani süreç boyunca kendinin ne kadar geliştiğini gözlemle düzenli olarak ağırlıklarını takip et arttırmaya çalışImkanlardan dolayi hic bench atamadim bugune kadar ama 50 kilo incline press yapabiliyorum sizce iyi mi? ve duz bench presste tahmini kac atarim aynimi kalir?
diğer yorum yapan arkadaşların aksine kendini çok aşırı zorlamadığın sürece spor gayette bu yaşlarda başlanabilir yurtdışında bir çok örneği var bunların kendi salonumda 100kg bench atan 15 yaşında sporcu kardeşim dahi var ama önemli olan bilinçli yapmak araştır ve etrafındakilere soru sormaktan çekinmeImkanlardan dolayi hic bench atamadim bugune kadar ama 50 kilo incline press yapabiliyorum sizce iyi mi? ve duz bench presste tahmini kac atarim aynimi kalir?
kilo boy?Imkanlardan dolayi hic bench atamadim bugune kadar ama 50 kilo incline press yapabiliyorum sizce iyi mi? ve duz bench presste tahmini kac atarim aynimi kalir?
Kilo 62 boy 167kilo boy?
gayet iyiKilo 62 boy 167
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cevap verip yardimci olan herkese tesekkur ederim dediklerinizi dikkate alicam
Tesekkur ederimgayet iyi