Neler Yeni

14 yas Incline press 50 kilo iyi mi?

efeadlig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Adlığ
Imkanlardan dolayi hic bench atamadim bugune kadar ama 50 kilo incline press yapabiliyorum sizce iyi mi? ve duz bench presste tahmini kac atarim aynimi kalir?

Buğrahan Mert

80+ Silver
Imkanlardan dolayi hic bench atamadim bugune kadar ama 50 kilo incline press yapabiliyorum sizce iyi mi? ve duz bench presste tahmini kac atarim aynimi kalir?
Ağırlık için yaşın erken kendi ağırlığında çalış koşu yap fit ol abim 1 2 seneye girersin ağırlık altına

efeadlig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Adlığ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bikac aydir arastiriyorum ve yasimin uygun olmadigini hicbiyerde okumadim bu sporu yapan ve cidden iyi fizigi olan arkadaslarimda var ilk kez simdi sizden boyle bisey isittim

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bikac aydir arastiriyorum ve yasimin uygun olmadigini hicbiyerde okumadim bu sporu yapan ve cidden iyi fizigi olan arkadaslarimda var ilk kez simdi sizden boyle bisey isittim
daha önünde çok zaman var ağırlık altına girmek için erken kendi vücüt ağırlığınla olan antremanları yap koş yüz hoşuna giden sporu yap

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Daha vucüdün gelişme aşamasında, yapmasan biraz daha beklesen daha iyi olur.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,096
İsim
Emir
bende senin yaşında başladım 8.sınıfta* su an 12yim ağırlık yapabilirisn fakat çok fazla yanlış bilgi var kanal önereyim oradan bakabilrisin goril bey guray aydın fit cevap özgür mustafa bunların eski videolarına bak derim 4 yıl önce ki videolardan bahsediyorum çok yaralı bilgiler var
bench perss konusuna gelırsek onun yerine press makineleri girebilirsn şuanlık gerek yok ağır giricem diye bir yerlerini sakatlarsın her ne kadar fark etmesende başlangıçta bench press girme derim makinelerde gir ki vücudun adapte olsun ağır giricem diye de omzunu veya göğsünü sakatlama
Dipnot:spor yapmasında bir sakınca yok,yok kısa kalırsın yok şöyle olursun bilinçli yaparsa daha çok yararlı olur

kahya311

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Kahya
yani başlangıç noktasının iyi veya kötü olması aslında bu sporda hiç bir önemi yok ha illede sorarsan ortalama bir kilo yaşına göre ama asıl olay progressive overload yani süreç boyunca kendinin ne kadar geliştiğini gözlemle düzenli olarak ağırlıklarını takip et arttırmaya çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:

diğer yorum yapan arkadaşların aksine kendini çok aşırı zorlamadığın sürece spor gayette bu yaşlarda başlanabilir yurtdışında bir çok örneği var bunların kendi salonumda 100kg bench atan 15 yaşında sporcu kardeşim dahi var ama önemli olan bilinçli yapmak araştır ve etrafındakilere soru sormaktan çekinme

kroix11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
yasin şahin

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281