Neler Yeni

14 yaşımda tekstilde çalışabilirmiyim?

MertHsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Hoşlan
Seneye yazın tekstilde çalışmak istiyorum ama yaşım o zaman 14 olucak ve eylülde 15ime giricem sadece aydan kaybediyorum bu şekilde orda çalışabilirmiyim?

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
Seneye yazın tekstilde çalışmak istiyorum ama yaşım o zaman 14 olucak ve eylülde 15ime giricem sadece aydan kaybediyorum bu şekilde orda çalışabilirmiyim?
dostum yasal olarak tabii ki yok ama güvenilir biyer bulursan sürekli denetim almayan iyi çalışırsan en fazla 2 k verirler daha üstü vermezler diye düşünüyorum hatta o kadar bile zor

böyle şeyleri görünce üzülüyorum ama türkiye şartları :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
2kda zor umarım bulursun ama

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
15.yaşını bitirdiğinde resmiyette 15 yaşında olacaksın.

Ayrıca ağır işlerde çalışamazsın. Tekstil neredeyse tamamen otomasyon senlik pek iş olmaz.

Elrean

80+
dostum yasal olarak tabii ki yok ama güvenilir biyer bulursan sürekli denetim almayan iyi çalışırsan en fazla 2 k verirler daha üstü vermezler diye düşünüyorum hatta o kadar bile zor

Benim kuzenim amozon siparis onayliyor fln 3000 tl maas aliyor 15 yaşında

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
Benim kuzenim amozon siparis onayliyor fln 3000 TL maas aliyor 15 yaşında
dostum tekstilden bahsediyorsun amazon ayrı iş 15 yaşında kendi adına yapmıyordur abisi adına yapıyordur yada 18 yaşından büyük birinin adına yapıyordur

MertHsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Hoşlan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aylık 2k verirlerse benim için fazla bile olur bilgisayar almak için girmek istiyorum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,621
Üyeler
162,038
Son üye
winstonredd
Top Bottom