dostum yasal olarak tabii ki yok ama güvenilir biyer bulursan sürekli denetim almayan iyi çalışırsan en fazla 2 k verirler daha üstü vermezler diye düşünüyorum hatta o kadar bile zorSeneye yazın tekstilde çalışmak istiyorum ama yaşım o zaman 14 olucak ve eylülde 15ime giricem sadece aydan kaybediyorum bu şekilde orda çalışabilirmiyim?
15.yaşını bitirdiğinde resmiyette 15 yaşında olacaksın.Seneye yazın tekstilde çalışmak istiyorum ama yaşım o zaman 14 olucak ve eylülde 15ime giricem sadece aydan kaybediyorum bu şekilde orda çalışabilirmiyim?
Benim kuzenim amozon siparis onayliyor fln 3000 tl maas aliyor 15 yaşındadostum yasal olarak tabii ki yok ama güvenilir biyer bulursan sürekli denetim almayan iyi çalışırsan en fazla 2 k verirler daha üstü vermezler diye düşünüyorum hatta o kadar bile zor
böyle şeyleri görünce üzülüyorum ama türkiye şartları
dostum tekstilden bahsediyorsun amazon ayrı iş 15 yaşında kendi adına yapmıyordur abisi adına yapıyordur yada 18 yaşından büyük birinin adına yapıyordurBenim kuzenim amozon siparis onayliyor fln 3000 TL maas aliyor 15 yaşında
aylık 2k verirlerse benim için fazla bile olur bilgisayar almak için girmek istiyorum zatendostum yasal olarak tabii ki yok ama güvenilir biyer bulursan sürekli denetim almayan iyi çalışırsan en fazla 2 k verirler daha üstü vermezler diye düşünüyorum hatta o kadar bile zor
böyle şeyleri görünce üzülüyorum ama türkiye şartları