MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,343
- İsim
- Belirtmek İstemiyorum
- İlgilendiği Kategoriler
- Belli bir tane yok
- https://www.instagram.com/bay.meynn/
- Discord
- MeynnZenith#2951
Neden başlıyorsunuz bilmiyorum ama kilonuzu ve vücudunuzu biraz toparlamak istiyorsanız evde dumbell ile bir sürü egzersiz yapabilirsiniz. Hiç deneyiminiz yoksa ilk önce düşük kilolarla başlayıp, kendinizi zorlamayıp biraz alışmaya çalışın. 1-2 hafta sonrasında kullandığınız ağırlığı bir tık arttırabilirsiniz. İyice deneyimlendikten ve kaslarınız alışmaya başladıktan sonra giderek egzersiz sayınızı, set sayınızı, kullandığınız ağırlığı arttırabilirsiniz. Size tavsiyem bu süreçte yediklerinize dikkat etmeniz, egzersizlere başlamadan önce mutlaka ama mutlaka ısınma hareketleri yapmanız ve güvenilir kaynaklardan işinize yarayacak dumbell egzersiz programlarına göz atmanız.yaş 14 boy 167 kg 67 dambıl başlamayı düşünüyorum bu yaşta zararlımı değilmi değil ise kaç kilo ile çalışmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Spor hocası değilim ama spor hocalarıyla fazlaca vakit geçiriyorum . Dediğiniz gibi ağırlık arttıracak tabii ki ama 6 ila 12 ay sonra 5'ten 10'a geçmek nedir? Hem zaman aralığı hem de sayılar çok gülünç değil mi sizce de?4 sene gidince spor hocası olunmuyor,çok biliyorsanız arkadaşa yardımcı olabilirsiniz kas kütlesi koymadan kilo azaltmanın mantığı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam.