14 yaşında nerede çalışabilirim?

@Oksygen ve @TyrexBey

Allah ikinize de akıl sağlığı versin.
Amin.

İyi günler.

@Oksygen ve @TyrexBey

Allah ikinize de akıl sağlığı versin.
Amin.

İyi günler.
Ya sen beni anlamadın adam neyin ne olduğunu bilecek yaşta kararını vermiş neden karışıyorsun diyorum adam yok diyor ısrar ediyorsun bu arada benim akıl sağlığım gayet yerinde beni anlamış olsaydın böğle patavatsız bir yorum yapmazdın

Ya sen beni anlamadın adam neyin ne olduğunu bilecek yaşta kararını vermiş neden karışıyorsun diyorum adam yok diyor ısrar ediyorsun bu arada benim akıl sağlığım gayet yerinde beni anlamış olsaydın böğle patavatsız bir yorum yapmazdın
Benim amacım para kazanmak. Kütüphane de ders çalışmak değil.
PARA lazım para para. Ders istemiyorum anladın mı okul istemiyorum pişman olursam olayım.
Tekrar mı dua edeyim?

düğün salonunda falan komi olarak çalışabilirsin ben 11 yaşımda sosyete pazarında 12 yaşımda makina fabrikasında çalıştım bi zararı dokunmadı ama o kadar ağıra girmek istemiyorsan cafede düğün salonunda falan çalış gerçi 14 yaşında alırlar mı bilmiyorum ben 17 yaşımda girmiştim cafede işe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lise 1 de falansan gir işe 8. sınıfsan sınavına hazırlan iyi bir lise kazan son senende batırma

kahvehanede çırak yada makine mühendisi fln olmak istiyorsan oto tamircide çalış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında sana dua etmek gerek. Israrlıyorsun.
okumak istemiyorsan çıraklık eğitim merkezine başvur daha güvenilir olur ayrıca lise mezunu kabul ediliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,544
Üyeler
183,850
Son üye
şahinnnn
Geri