Neler Yeni

14 Yaşında spor kas çıkarmak için günlük program

ANYA

80+ Bronze
o yaşta ağırlık girmezdim yüzme falan kursa gitsen daha faydalı olur

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
fatih alpaydın
Yazma demişsin ama gene de yazacağım. O yaşlarda kardiyo ağırlık kaldırmadan çok daha önemli. Vücuda kan gitsin biraz yüksek tempoya alıştır kendini. Ben o yaşlarda dağlara çıkardım mesela zirve tırmanışı yapardım doğuda olduğumdan dağ bulmak kolaydı. Neticesinde sağlık yönünden patlama yaşıyorsun dağ tırmanırken çünkü arazi vücudun en çok yorulacağı tipten oluyor. Uçsuz bucaksız eğimler.

İlla kas çalışacağım dersen o parçalarla yapacağın şeyler belli zaten. Bence ağırlıklar eline geçince çalıştırmak istediğin kas grupları ile alakalı internete sonuna en iyi hareketler diye ekleyip arat. Güzel şeyler çıkıyor, ben de öyle yapıyorum evde ağırlık çalışırken.
ben tam istanbulun göbeğinde yaşadığım için bırakın dağı çimenlik bnile yok nerdeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

o yaşta ağırlık girmezdim yüzme falan kursa gitsen daha faydalı olur
biraz utangacım ve kurs yok zaten

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
ben tam istanbulun göbeğinde yaşadığım için bırakın dağı çimenlik bnile yok nerdeyse

O zaman uğraşmayın o tarz şeylerle, verdiğim programı uygulayın eğer zorlanırsanız 1 ay boyunca şınav çekin alıştıracaktır.

Gird4p

80+

Bak yukarıdaki arkadaş benden de akıllı çıktı. Verdiği akıl daha iyi. Yüzme kursuna gidersen o kanatların ve omuzların patlar resmen. Şekil olarak tam delikanlı gibi olur tipin. Hem o kadar efor vermemiş olursun hem de bir havasız odanın içinde kendini paralamamış olursun hem de hayatta her zaman kullanacağın bir yeteneğin gelişir.

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
fatih alpaydın
sağ olun öneriler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular