Neler Yeni

14 yaşında vücutta ve yüzde kıllanma.

3.George

80+ Bronze
Uyku düzenini bozuksa, bazı şeyleri aşırı dereceden stres yapıyorsan anormal artışlar olabilir.
Bu olay daha çok genetik olsa da dediklerimi bir düşün, varsa düzeltmen iyi olur.
Kıl ve bıyık istemeyen bebek yüzlü dediğimiz biri gibi görünmek istiyorsanız sanırım hocam?
Uyku düzenim karışık genelde gece 12 gibi yatarım. Okulu aşırı stres ediyorum hatta bazen daralıyorum. Bundan mı? Anormal artışlar ne gibi mesela?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
14 yaşındayım. Vücudumda göğüs ve göbek bölgemde kıllanma belli olmaya başladı ve yüzde bıyık dışında çene onu da normal sayıyorum fakat yüzde yanak kısımlarında da çıkmaya başladı. Anormal mi?
normal be dert etme çok dert oluyorsa kılların 2-3 yıl sonra lazer yaparsın da çok maymun gibi olmadıgın sürece kıl bence erkekte olmalı tabi habeş maymunu gibi olmakta olmaz

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Uyku düzenim karışık genelde gece 12 gibi yatarım. Okulu aşırı stres ediyorum hatta bazen daralıyorum. Bundan mı? Anormal artışlar ne gibi mesela?
Göz altına kadar gelen kıllar, kalın ve güçlü kıllar.
Sırtında adeta halı varmış gibi gözüken kıllar.
Bunlar nadirde olsa genetikten gelir ama dediğim durumlarda normal kıllanma olan birinde anormal artışlara neden olur.
Lakin bu aşırı kıllanma böbrek üstü bezlerinin fazla çalışmasından da olabilir.
Bu bez dişilerde de fazla çalışırsa onlarda da sakal ve bıyık görünebilir.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
14 yaşındayım. Vücudumda göğüs ve göbek bölgemde kıllanma belli olmaya başladı ve yüzde bıyık dışında çene onu da normal sayıyorum fakat yüzde yanak kısımlarında da çıkmaya başladı. Anormal mi?
Gayet normal. Biraz da genetik. Ben de 9.sınıfım ve şuan babamdan fazla kılım var bacaklarımda falan. Bu yaşta artık normal oluyor bunlar. Ayrıca ailende kulak kılı olan varsa sende de olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Testosteron artıca böyle olur tabii ki. Merak etme küçük dostum, bunlara alışacaksın.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
ben bu sıralar makineyle almaya başladım nedense daha çok çıkmaya ve yayılmaya başladı.
Bacağındaki kılları falan sakın ola alma. Daha çok çıkar. Bu yaşta suratındaki sakalları falan da öyle alma. Çok olursa sakalın falan berbere söyle makine ile alsın jilet vurunca çok sertleşiyor.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Hoşgeldin ergenliğe 😂 geçmiyor yapacak bişi yok

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Kardeşim ben 7. sınıfta tıraş olmaya başlamıştım bıyık ve favorilerle. Sorun etme olabilir. :)

3.George

80+ Bronze
Göz altına kadar gelen kıllar, kalın ve güçlü kıllar.
Sırtında adeta halı varmış gibi gözüken kıllar.
Bunlar nadirde olsa genetikten gelir ama dediğim durumlarda normal kıllanma olan birinde anormal artışlara neden olur.
Lakin bu aşırı kıllanma böbrek üstü bezlerinin fazla çalışmasından da olabilir.
Bu bez dişilerde de fazla çalışırsa onlarda da sakal ve bıyık görünebilir.
O kadar değil fakat şu an göğüs ve karın bölgemde kıllanma başladı. Normal mi? Zaten benim 7. sınıfın sonlarında bıyık çıkmaya başlamıştı fakat şu an yanağımda dahi hafidten çıkmaya başladı. Jilet de vurmadm.

H4ka4n

80+ Bronze
Hocam benim 6.sinif fotomda eşşşek kadar bıyıkla çıkmışım

3.George

80+ Bronze
Bacağındaki kılları falan sakın ola alma. Daha çok çıkar. Bu yaşta suratındaki sakalları falan da öyle alma. Çok olursa sakalın falan berbere söyle makine ile alsın jilet vurunca çok sertleşiyor.
Jilet vurmuyorum zaten makine ile alıyorum. Sakalım olsun isterimde bu yaşta değil ve vücut kılları ile zor oluyor. Ailem görmesin diye bacak ve vücut kıllarını diye tuvaltette giyinr oldum.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Jilet vurmuyorum zaten makine ile alıyorum. Sakalım olsun isterimde bu yaşta değil ve vücut kılları ile zor oluyor. Ailem görmesin diye bacak ve vücut kıllarını diye tuvaltette giyinr oldum.
Evet babamın sürekli bu konuda espri yapması pek komik olmuyor en azından benim için. Ama yazın mecburen şort giyeceksin o zaman ne yapcan kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,064
Üyeler
166,871
Son üye
TYRANN38
Top Bottom