Örneğin Türkler soğuk bir coğrafyada yaşadıkları için gözleri çekiktir. ( Göz çekikliği, soğuğa karşı dirençli olmasında etkilidir.)mesela?
yok bu adaptasyon modifikasyon falan biliyorum. Yine de sağol.Örneğin Türkler soğuk bir coğrafyada yaşadıkları için gözleri çekiktir. ( Göz çekikliği, soğuğa karşı dirençli olmasında etkilidir.)
Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama ileride adaptasyon, modifikasyon, mutasyon, evrim, seçilim gibi konular dediklerimi doğruluyor.
sakalım olsun isterimde bu yaşta değl. Ben türk değilim zaten.Gayet normal, bu tarz durumlar genetik faktör, yaşadığın bölge, hormon bozuklukları gibi birçok nedene bağlı olabilir. Özellikle Türk erkeklerinde daha fazla görülür. Bu tarz şeylere müdahale edilemiyor maalesef sonradan nasıl Asyalıların gözlerinin çekik, Afrika gibi sıcak ülkelerdeki insanların siyah tenli olması gibi normal bir şey.. Ha olurda görüntüsünden rahatsız olursun lazer ile kurtulabilirsin bu da gayet normal bir çözümdür.
Kilodan olabilir mi peki?Gayet normal, bu tarz durumlar genetik faktör, yaşadığın bölge, hormon bozuklukları gibi birçok nedene bağlı olabilir. Özellikle Türk erkeklerinde daha fazla görülür. Bu tarz şeylere müdahale edilemiyor maalesef sonradan nasıl Asyalıların gözlerinin çekik, Afrika gibi sıcak ülkelerdeki insanların siyah tenli olması gibi normal bir şey.. Ha olurda görüntüsünden rahatsız olursun lazer ile kurtulabilirsin bu da gayet normal bir çözümdür.
Kilodan sakal çıkmaz sanmıyorum. 14 Yaşında sakal çıkması gayet normal ergenlik sürecin hızlı geçiyor olabilir. Anormalin üstünde sakalın varsa doktora danışıp arkasındaki sebebi öğrenebilirsin. Lazerle sakaldan kurtulmak istemiyorsan, doktorun vereceği tedavi yöntemi ile sakal yoğunluğunu istediğin aralıkta tutabilirsin.Kilodan olabilir mi peki?
anormal değil, çok hızlı bi biçimde kıllanma başladı da. O kadar. Çokta şey değil yani.Kilodan sakal çıkmaz sanmıyorum. 14 Yaşında sakal çıkması gayet normal ergenlik sürecin hızlı geçiyor olabilir. Anormalin üstünde sakalın varsa doktora danışıp arkasındaki sebebi öğrenebilirsin. Lazerle sakaldan kurtulmak istemiyorsan, doktorun vereceği tedavi yöntemi ile sakal yoğunluğunu istediğin aralıkta tutabilirsin.
Benim gözümün altına kadar daha çıkmaya başlamadı bilemiyorum.yanak da çıkan kıllar çok uyuz oluyor jilet vurmadıgım halde yanaklarımda hatta gözümün altına kadar sakal çıkıyor sürekli agda yaptırıyorum lazer düşündüm de seans uzun sürüyor sonuç alamayanlar oluyor yüze zararlı diyorlar kafam karışık
Yok hocam kötü yanından değil paraya yazık olur tekrar çıkıyorlar kıllar veya tüyler gelişme çağında olduğu içinergenlik yani normal bir şey ağda yap istemiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapan birsürü arkadaşım var hiç bötü bir yanını görmediler ama bencede lazer şimdi yapmasın 2 3 sene sonra belki
Uyku düzenini bozuksa, bazı şeyleri aşırı dereceden stres yapıyorsan anormal artışlar olabilir.ben bu sıralar makineyle almaya başladım nedense daha çok çıkmaya ve yayılmaya başladı.