Erkeksileşiyorsun kardeşim14 yaşındayım. Vücudumda göğüs ve göbek bölgemde kıllanma belli olmaya başladı ve yüzde bıyık dışında çene onu da normal sayıyorum fakat yüzde yanak kısımlarında da çıkmaya başladı. Anormal mi?
İnce ve daha çok soluk renkli bir yapıda ise sorun yok.O kadar değil fakat şu an göğüs ve karın bölgemde kıllanma başladı. Normal mi? Zaten benim 7. sınıfın sonlarında bıyık çıkmaya başlamıştı fakat şu an yanağımda dahi hafidten çıkmaya başladı. Jilet de vurmadm.
soluk değil ve karın bölgesi uzun ve baya canlılar. Bir de ben aynaya dikkatli baktığımda gözümün hemen altında da çok çok küçük kıl görüyorum. Bunlar gürleşmez di mi?İnce ve daha çok soluk renkli bir yapıda ise sorun yok.
Benimde daha bu sene çıkmıştı ki ben 16 yaşındayım.
Kılları dert etmeyin hocam.
Onu çözümün bir parçası haline getirin.
Sakal ve bıyık ile yeni tarzlar dene.
Şort giymeme kararı aldım.Evet babamın sürekli bu konuda espri yapması pek komik olmuyor en azından benim için. Ama yazın mecburen şort giyeceksin o zaman ne yapcan kanka
Zaten şu sıralar epey kg aldım. Eski şortlarada sığmam. Denizde de yüzmem artık tek çare.Evet babamın sürekli bu konuda espri yapması pek komik olmuyor en azından benim için. Ama yazın mecburen şort giyeceksin o zaman ne yapcan kanka
berbere gittiğinde söyle makineyle almasın yoksa uzarBen gözümün hemen alını incelediğimde çok çok küçük kıllar gördüm, bu normal mi? büyümez di mi?
Sence berber müşteriyi dinler mi?berbere gittiğinde söyle makineyle almasın yoksa uzar
Benim lisede bir matematik öğretmenim vardı adamın sakalı gözünün altından başlıyordu. Bir foto atsana aşırı merak ettim. Çok kafana takıyosun bence. Gerçekten çok kıllı olsan bile ne olacak. Lazer epilasyonla aldırırsın, bacaklarını kesersin falan. Daha 14 yaşındasun bunları hiç dert etme bence. Keşke ben de kıllı olsamBen gözümün hemen alını incelediğimde çok çok küçük kıllar gördüm, bu normal mi? büyümez di mi?
oralar normal gözle görünmüyor zaten fakat çok çok yakından bakınca çok küçük olsada böyle haff görünüyor. O kadar olmam di mi yaBenim lisede bir matematik öğretmenim vardı adamın sakalı gözünün altından başlıyordu. Bir foto atsana aşırı merak ettim. Çok kafana takıyosun bence. Gerçekten çok kıllı olsan bile ne olacak. Lazer epilasyonla aldırırsın, bacaklarını kesersin falan. Daha 14 yaşındasun bunları hiç dert etme bence. Keşke ben de kıllı olsam