- Bütçe
- 1400
Selamlar herkese. Şuan elimde Hyperx Alloy FPS PRO klavye var. Diğer ekipmanlarımı değiştirmeyi düşünüyorum. 1400 TL bütçe ile mouse, mousepad ve kulaklık önerebilir misiniz?
Genel olarak aradıklarım
-Marka takıntım var. Ya her şey Hyperx olmalı yada 2 Hyperx, 2 tane atıyorum Corsair olmalı. İkiye iki yani. Ama üçe bir olamaz mesela klavye, mouse ve mouse pad Hyperx kulaklık atıyorum Corsair olmamalı, o da Hyperx olmalı.
-RGB önemsiz.
Mouse'da aradıklarım
-Hafif olması (razer viper mini var aklımda yani bunun gibi hafif lazım)
-Claw grip şeklinde tutuyorum buna uygun olmalı.
Kulaklıkta aradıklarım
-Spesifik bir şey aramıyorum kaliteli olsun yeter.
Mousepadde aradıklarım
-Mousepadde iki tane önerirseniz sevinirim. 1 tane büyük 1 tane küçük. Büyük mü küçük mü alsam karar veremedim siz 2 tane önerin ama fiyata ayrı ayrı ekleyin ikisini aynı anda almayacağım. Büyükten kastım en az 90x40. Küçükten kastım en az 40x40.
Genel olarak aradıklarım
-Marka takıntım var. Ya her şey Hyperx olmalı yada 2 Hyperx, 2 tane atıyorum Corsair olmalı. İkiye iki yani. Ama üçe bir olamaz mesela klavye, mouse ve mouse pad Hyperx kulaklık atıyorum Corsair olmamalı, o da Hyperx olmalı.
-RGB önemsiz.
Mouse'da aradıklarım
-Hafif olması (razer viper mini var aklımda yani bunun gibi hafif lazım)
-Claw grip şeklinde tutuyorum buna uygun olmalı.
Kulaklıkta aradıklarım
-Spesifik bir şey aramıyorum kaliteli olsun yeter.
Mousepadde aradıklarım
-Mousepadde iki tane önerirseniz sevinirim. 1 tane büyük 1 tane küçük. Büyük mü küçük mü alsam karar veremedim siz 2 tane önerin ama fiyata ayrı ayrı ekleyin ikisini aynı anda almayacağım. Büyükten kastım en az 90x40. Küçükten kastım en az 40x40.
Son düzenleme: