Alıp kullandın mı? veya deneyimledin mi? bende başta çok önyargılıydım aldım acayip memnunum bi kere bile kullanmadıysan laf atma
senin önerilerin ne olur?klavye iyi mouselarda bütçesine göre iyiler ama sizin bütçeniz 1500 TL o yüzden biraz daha iyi bakmanızı öneririm ve kulaklıklarda önerdiğiniz üçüsü de kötü
senin önerilerin ne olur?
alınır güzel bir tane de drop plus çek arayasenin önerilerin ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus ROG Strix Scope RX ROG RX Red Optik Mekanik Switch RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.combunlar nasılAsus ROG Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
evet ama ben olsam xpg summoner alırdım bilek desteği var ayrıca bilek desteği flnla uğraşmaya üşenirdim ama o klavyede iyi incehesapta da düşücek fiyatı xpg summoner ın bak 22 de iyi indirim olabilirson iki attığımı mı kasteddiniz
düzeltiyorum git asus al xpg 450 ye falan düşmezseevet ama ben olsam xpg summoner alırdım bilek desteği var ayrıca bilek desteği flnla uğraşmaya üşenirdim ama o klavyede iyi incehesapta da düşücek fiyatı xpg summoner ın bak 22 de iyi indirim olabilir
evet takipteyim red switch istiyorum bilek desteği o kadar önemli değil benim için bakalım uyguna düşerse alırımevet ama ben olsam xpg summoner alırdım bilek desteği var ayrıca bilek desteği flnla uğraşmaya üşenirdim ama o klavyede iyi incehesapta da düşücek fiyatı xpg summoner ın bak 22 de iyi indirim olabilir
600 ve aşağısına düşerse xpg alırımdüzeltiyorum git asus al xpg 450 ye falan düşmezse