1500 TL bütçe klavye+mouse+kulaklık tavsiye

klavye iyi mouselarda bütçesine göre iyiler ama sizin bütçeniz 1500 tl o yüzden biraz daha iyi bakmanızı öneririm ve kulaklıklarda önerdiğiniz üçüsü de kötü

klavye iyi mouselarda bütçesine göre iyiler ama sizin bütçeniz 1500 TL o yüzden biraz daha iyi bakmanızı öneririm ve kulaklıklarda önerdiğiniz üçüsü de kötü
senin önerilerin ne olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar nasıl

bunlar nasıl
alınır güzel bir tane de drop plus çek araya

son iki attığımı mı kasteddiniz
evet ama ben olsam xpg summoner alırdım bilek desteği var ayrıca bilek desteği flnla uğraşmaya üşenirdim ama o klavyede iyi incehesapta da düşücek fiyatı xpg summoner ın bak 22 de iyi indirim olabilir

evet ama ben olsam xpg summoner alırdım bilek desteği var ayrıca bilek desteği flnla uğraşmaya üşenirdim ama o klavyede iyi incehesapta da düşücek fiyatı xpg summoner ın bak 22 de iyi indirim olabilir
düzeltiyorum git asus al xpg 450 ye falan düşmezse

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
evet takipteyim red switch istiyorum bilek desteği o kadar önemli değil benim için bakalım uyguna düşerse alırım

düzeltiyorum git asus al xpg 450 ye falan düşmezse
600 ve aşağısına düşerse xpg alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,935
Üyeler
184,538
Son üye
tugrulpa