Neler Yeni

1400 TL'ye VXE R1SE alınır mı?

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Arkadaşlar selam. Zorlaya zorlaya 1500 TL vardı. Birkaç arkadaşım VXE R1SE önerdi. Ben LoL, CS, Valorant falan oynuyorum ama ileri düzeyde değil. Eğlencesine oynuyorum. VXE R1SE aldım. Sizce güzel mi? Alınır mı? İptal etmeliyim ya da siparişi.

Arkadaşlar oyun oynarken ani dönüşlerde takılmasından korkuyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
Arkadaşlar selam. Zorlaya zorlaya 1500 TL vardı. Birkaç arkadaşım VXE R1SE önerdi. Ben LoL, CS, Valorant falan oynuyorum ama ileri düzeyde değil. Eğlencesine oynuyorum. VXE R1SE aldım. Sizce güzel mi? Alınır mı? İptal etmeliyim ya da siparişi.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam satıcısı ConnectGame ama. Sorun olmaz mı?

ConquerorXIV

80+ Gold

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yusuf Karayer

VXE R1 SE modeli PAW 3395SE sennsörü kullanıyor alınmaz onun yerine 1600TL olan VXE R1 modelini alın sizi üzmez çok iyi bir mouse iptal edin siparişi.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Daha sitenin tasarımından bile ben güven vermiyorum diyor tabii aldığımız ürün gelir gelmesine ancak ileride bir sorunla karşılaştığımızda destek alamayabiliriz.
Evet hocam. Zamanında Darmoshark N3 sipariş ettim. Ürün kısa sürede güzelce geldi. Uzun bir süre kullandım, bir kaç ay. Sonra DPİ bozuldu. Ne yaparsam yapayım 26000 DPİden düşmüyordu. Bende iletişime geçmeye çalıştım kendileri ile. Ama ne yaparsam yapayım dönmediler. En son mousenin önünde ki 2 basma tuşunu kırıp elimde oyuncak yaptığımı hatırlıyorum. Ama artık değişmiş, eskisi gibi değil, satış sonrası destekleri var diyorlar ama ne kadar bilmiyorum. Güvenemiyorum.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Evet hocam. Zamanında Darmoshark N3 sipariş ettim. Ürün kısa sürede güzelce geldi. Uzun bir süre kullandım, bir kaç ay. Sonra DPİ bozuldu. Ne yaparsam yapayım 26000 DPİden düşmüyordu. Bende iletişime geçmeye çalıştım kendileri ile. Ama ne yaparsam yapayım dönmediler. En son mousenin önünde ki 2 basma tuşunu kırıp elimde oyuncak yaptığımı hatırlıyorum. Ama artık değişmiş, eskisi gibi değil, satış sonrası destekleri var diyorlar ama ne kadar bilmiyorum. Güvenemiyorum.
hala yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
R1 Se alabilirsiniz sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Hocam oyunlarda takılma vs. olmasından korkuyorum. Ani dönüşler yapıyorum çünkü.
Takılma sorunu olmaz. Millet GPXte o sorunları yaşamıyor ise R1 SE'de de yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,363
Üyeler
160,687
Son üye
BabaYaga.07