- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam?Takılma sorunu olmaz. Millet GPXte o sorunları yaşamıyor ise R1 SE'de de yaşamazsın.
Hocam?Takılma sorunu olmaz. Millet GPXte o sorunları yaşamıyor ise R1 SE'de de yaşamazsın.
EfendimHocam?
Sen şuan ne aldın ?Sizce iade edip M800pro mu? YOksa SE mi
Dün satın aldım R1SE, konu açmıştım fakat onaylanmadı. Bugün kargoya vermişler. Derseniz ki bunu alma oyunlarda takılır, seni uzun süre götürmez,rahatsız eder derseniz eğer iptal edip önerilerinizi değerlendirip alacağım.Efendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen şuan ne aldın ?
R1 se iyi kalsın takılma yapmaz dostumDün satın aldım R1SE, konu açmıştım fakat onaylanmadı. Bugün kargoya vermişler. Derseniz ki bunu alma oyunlarda takılır, seni uzun süre götürmez,rahatsız eder derseniz eğer iptal edip önerilerinizi değerlendirip alacağım.
tamamdır. son bir sorum var hocam.R1 se iyi kalsın takılma yapmaz dostum
K617 alma dareu ek75 al mousepad klasse al kulaklık olarak bilmiyorum ama jd almatamamdır. son bir sorum var hocam. Alıntıyı görüntüle
Bunlar nasıl?
connectgame güvenilir mi ? bu fiyata çok iyi bence bu mouse 1800tl falandıDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
değil diyorlar benim bu konuda pek bir bilgim yokconnectgame güvenilir mi ? bu fiyata çok iyi bence bu mouse 1800tl falandı
sanırım sorun çıkarsa muhatap yok şansıma pek güvenmem kalsın o zamandeğil diyorlar benim bu konuda pek bir bilgim yok
Connect game hakkında ne düşünüyorsunuz?K617 alma dareu ek75 al mousepad klasse al kulaklık olarak bilmiyorum ama jd alma
Ben 2 tane Xm1R aldım geldi güvenilir indirimde sadece ama baya güzel indirimlerconnectgame güvenilir mi ? bu fiyata çok iyi bence bu mouse 1800tl falandı
Güzel site sadece satış sonrası desteği kötüConnect game hakkında ne düşünüyorsunuz?