Neler Yeni

14000-15000 TL Arası Oyuncu Laptopu Tavsiyesi Verir Misiniz?

Jascfer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgur ali dermanlı
Bütçe
15000
Öncelikler herkese merhaba, 15k azami fiyat bir laptop almak istiyorum aşağısı da olabilir. İki laptop arasında kaldım. Birisi Casper Excalibur G770 RTX3050 Ti olan diğeri ise HP Pavilion RTX3050 Ti versiyonu. Sizce hangisini almalıyım? Veya ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,181
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Casper alınmaz aralarında HP mantıklı olur bence

QRuder

80+ Silver
knk bende yeni sipariş ettim daha gelmedi hp pavilion dan hangi laptobu alacağını az çok tahmin ediyom , ısınma sorunu olduğundan şikayetçiler, monster notebook gibi şanssızsan kesin karşına çıkar bu problem bende almadım o yüzden daha iyisini buldum bütçeden dolayı

Jascfer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgur ali dermanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bende yeni sipariş ettim daha gelmedi hp pavilion dan hangi laptobu alacağını az çok tahmin ediyom , ısınma sorunu olduğundan şikayetçiler, monster notebook gibi şanssızsan kesin karşına çıkar bu problem bende almadım o yüzden daha iyisini buldum bütçeden dolayı
bende o konuda tereddüt ediyorum bakalım

EminCan67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emincan
Link atarmısın hangi laptop u aldın

QRuder

80+ Silver

EminCan67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emincan

QRuder

80+ Silver
bütçe olarak fazla ama

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...-68p32ea-p-HBCV00001X8QTT?magaza=GpnTeknoloji

bu fiyata baya baya iyi ben 2 tane aldım kendime ve kız arkadaşıma i7 11800h dan daha iyi işlemci ddr5 laptop 8gb ddr5 ram var 4800mhz aşırı iyi laptop daha iyisini bulabilene boynum kıldan ince
ayrıca şunu da ekleyim güzel kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca şunu da ekleyim güzel kardeşim
benim aldığım fiyata baksana :D benden sonra indirime soktular namusuzlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısının bu modeli alınır mı sence

https://ty.gl/ztqnwgpz38
vallahi onu bilmiyorum dostum o fiyata iyi mi? kötümü bilen biri yardımcı olsun sana ben daha yüksek bütçeli şeyler araştırdım 2 haftadır

Ekler

• laptopEkran Alıntısı.PNG
    laptopEkran Alıntısı.PNG
    20.2 KB · Hit: 30
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Ucar
Hocam baktığınız 2 laptop'unda linkini verebilir msiniz merak ettim bende arıyorum kaç zamandır böyle bir şey

Top Bottom