140TL'ye Mekanik Klavye (Blue Switch)

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,784
Gümrük vergisi alındığını biliyorsun değil mi?

Gümrük vergisi alındığını biliyorsun değil mi?
Nasıl yani? Hepsiburada ürünü değilmi bu kim alıyo nasıl alıyo vergiyi? satın alım esnasındamı kesiliyor

Nasıl yani? Hepsiburada ürünü değilmi bu kim alıyo nasıl alıyo vergiyi? satın alım esnasındamı kesiliyor
Bu ürün, satıcı tarafından yurt dışından tedarik edilmektedir ve garanti kapsamına girmemektedir. Gümrük ve kargo ücreti teslimat ve ödeme adımında toplam tutara eklenecektir.

hepsiburada.com/kampanyalar/hepsi-yurt-disindan sayfasına giderek yurt dışından alabileceğiniz yüz binlerce ilgi çekici ürünü inceleyebilirsiniz. ... Beğendiğiniz ürünü sepetinize eklediğinizde, yurt dışından gelecek ürünleriniz için ekstra bir kargo ücreti ve gümrük vergisi ödemezsiniz!
~hepsiburada
Post automatically merged:

Ve bence bu klavye alınır. Ama ck110 dan geçmeye değer mi bilmem.

hepsiburada.com/kampanyalar/hepsi-yurt-disindan sayfasına giderek yurt dışından alabileceğiniz yüz binlerce ilgi çekici ürünü inceleyebilirsiniz. ... Beğendiğiniz ürünü sepetinize eklediğinizde, yurt dışından gelecek ürünleriniz için ekstra bir kargo ücreti ve gümrük vergisi ödemezsiniz!
~hepsiburada
İyiymiş.

Ürünü beğendim sepete ekledim ve satın alma ekranındaki fiyat....
1607523778377.png

beyler hepsiburadan yurtdışı ürün aldığınızda ödeme aşamasında tutarın ürün artı gümrük olduğunu görürsünüz yani klavye 150 tl ise 300 tl fln tutar

beyler hepsiburadan yurtdışı ürün aldığınızda ödeme aşamasında tutarın ürün artı gümrük olduğunu görürsünüz yani klavye 150 TL ise 300 TL fln tutar
mesajı yazarken paylaşılmış resim ztn

Ürünü beğendim sepete ekledim ve satın alma ekranındaki fiyat....
Alıntıyı görüntüle
Bende gözükmedi ve kendi sitesinde ekstra gümrük vergisi yoktur yazıyor?

Bende gözükmedi ve kendi sitesinde ekstra gümrük vergisi yoktur yazıyor?
@DonanımFikir hacı siparişi tamamla'ya basınca çıktı ama kendi sitesinde ekstra gümrük vergisi ödenmez yazıyor anlamadım bu çelişkiyi.

Geri