144 herz alamama

erkan0079

80+
Reaksiyon skoru
22
yeni bir monitör aldım viewsonic xg2405 1 ms 144 herz monitör fakat 144 herz olmuyor sabit 60 hz yazıyor ekran kartı mı almam lazım 144 herz olması için. bilgisayar özelliklerim
intel core i5 4ncü nesil
8 gb ram
1 gb 128 bit amd radeon hd 6670

Evet ekran kartı lazım ekran kartın monitörüne 60hz in üstünde görüntü veremiyor.

Evet ekran kartı alman lazım :)
alacağım ekran kartının anakarta uyumlu olup olmadıgını nerden öğrenebilirim birde nasıl bi ekran kartı almam gerekiyor cevapladığınız için teşekür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ekran kartı lazım ekran kartın monitörüne 60hz in üstünde görüntü veremiyor.
sağolun teşekur ederım

Görüntü ayarlarından 144 Hz olarak ayarladın mı? Bazı viewsonic monitörlerde display ile bağlanman gerekiyor. HDMI desteklemeyebiliyor yani.
bakacagım teşekur ederım

Ekran Kartınız olmadığı için büyük ihtimalle monitörü Anakart üzerinden bağladınız. Anakart üzerinden bağlanan monitörlerde 60 Hz üzerinde değerler alınamaz. Ekran Kartı alıp monitörü onun üzerinden bağlamanız gerekiyor.

yeni bir monitör aldım viewsonic xg2405 1 ms 144 herz monitör fakat 144 herz olmuyor sabit 60 hz yazıyor ekran kartı mı almam lazım 144 herz olması için. bilgisayar özelliklerim
Intel core i5 4ncü nesil
8 gb RAM
1 gb 128 bit AMD radeon hd 6670
Anakartının modeli nedir

Ekran Kartınız olmadığı için büyük ihtimalle monitörü Anakart üzerinden bağladınız. Anakart üzerinden bağlanan monitörlerde 60 Hz üzerinde değerler alınamaz. Ekran Kartı alıp monitörü onun üzerinden bağlamanız gerekiyor.
ekran kartım var fakat biraz eski amd radeon hd 6670 yeni sürüm ekran kartımı almak lazım onu çözemedim ben işte

Anakartının modeli nedir
asus h81m-k markası bu

ekran kartım var fakat biraz eski AMD radeon hd 6670 yeni sürüm ekran kartımı almak lazım onu çözemedim ben işte

Asus h81m-k markası bu
Ekran kartıyla anakart alakasız yani uyum aramana gerek yok hepsini takarsın, anakartın DDR 3 ram destekler belki ilerde ddr3 slot ram takabilirsin böyle daha iyi performans alırsın

Ekran kartıyla anakart alakasız yani uyum aramana gerek yok hepsini takarsın, anakartın DDR 3 RAM destekler belki ilerde ddr3 slot RAM takabilirsin böyle daha iyi performans alırsın
Ve 144 hz alabilmen için ekran kartının display port girişi olması gerekli alırken buna dikkat et

Ekran kartıyla anakart alakasız yani uyum aramana gerek yok hepsini takarsın, anakartın DDR 3 RAM destekler belki ilerde ddr3 slot RAM takabilirsin böyle daha iyi performans alırsın
anla
anladım monitörden 144 herz almam için nasıl bi ekran kartı almam gerekiyo baktım kartlara ama monitörle alakalı bi bilgi yazmıyo ekran kartı özelliklerinde

anla

anladım monitörden 144 herz almam için nasıl bi ekran kartı almam gerekiyo baktım kartlara ama monitörle alakalı bi bilgi yazmıyo ekran kartı özelliklerinde
Bağlantı girişlerine bakman lazım. Seninkinde muhtemelen vga vardır mesela, onun dışında hdmi var, display port var. Sen alacağın ekran kartının özelliklerinde display port girişi ara. Özelliklerde yazar zaten

Bağlantı girişlerine bakman lazım. Seninkinde muhtemelen vga vardır mesela, onun dışında hdmi var, display port var. Sen alacağın ekran kartının özelliklerinde display port girişi ara. Özelliklerde yazar zaten
tamamdır çok teşekür ederim hayırlı günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri