144 hz cıkmıyor YARDIM LÜTFEN

uzayege

80+
Reaksiyon skoru
0
merhabalar, monitörüm 144 hz
gtx 1650 ekran kartlı pc de bile 144 cıkıyordu ancak bu ekran kartından mı bilmiyorum ama yeni sistemimde cıkmıyor.
araştırdım ancak çözüm bulamadım. ayarlardan falan hiçbir yerde yok. sürücü güncelledim. yeniden baslattım ne yaptıysam yapamadım. yardımcı olur musunuz
111.webp

gtx 1650 ekran kartlı pc de bile 144 cıkıyordu ancak bu ekran kartından mı bilmiyorum ama yeni sistemimde cıkmıyor.
araştırdım ancak çözüm bulamadım. ayarlardan falan hiçbir yerde yok. sürücü güncelledim. yeniden baslattım ne yaptıysam yapamadım. yardımcı olur musunuz
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı ne? Hangi kabloyla bağlı?

grafik kartı var mı sistemin

hdmi ile 144hz almak her zaman stabil değil ekran kartının bir den fazla hdmi girişi var ise diğerlerine takmayı dene daha iyi bir hdmı portuna sahipse 144hz verme ihtimali var ekran kartı modeli nedir

Alıntıyı görüntüle
DDU Rehberini inceleyin ve uygulayıverin hocam. Yeni ekran kartına geçtiğiniz için temiz kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Sorun hâlâ devam ederse bir yazarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,434
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri