Neler Yeni

144 hz kullandığım monitörün 60 hz dışında görüntüsünün bozulması

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
Arkadaşlar 2070 Super ekran kartı ve AOC 24g2u monitör kullanıyorum 1 yıla yakın zamandır fakat şu sıralar monitörüm 144 hzde görüntü kaybı yaşıyor ekran kayboluyor ve kullanılamaz duruma geliyor fakat 60 hz 8 bit renkte ise görüntü sağlam bir şekilde bana ulaşıyor. Bu sorunu daha önce yaşadığım da kendiliğinden düzelmişti. Ben de 3 haftadır yasak ve düzelme sebebiyle garantiyle konuşmadım. Sizce sorun ekran kartında mı yoksa monitörde mi? Display port ile kullanıyorum hdmi ile de denedim fakat 60 hz ve üzeri yapınca görüntü kayboluyor. Laptop taktığımda ekran kartı kendini 60hze aldığında 60 hzde çalıştığını fark edebildim ve şu an 60hzden başka bir hze çevirdiğimde görüntü kayboluyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar 2070 Super ekran kartı ve AOC 24g2u monitör kullanıyorum 1 yıla yakın zamandır fakat şu sıralar monitörüm 144 hzde görüntü kaybı yaşıyor ekran kayboluyor ve kullanılamaz duruma geliyor fakat 60 hz 8 bit renkte ise görüntü sağlam bir şekilde bana ulaşıyor. Bu sorunu daha önce yaşadığım da kendiliğinden düzelmişti. Ben de 3 haftadır yasak ve düzelme sebebiyle garantiyle konuşmadım. Sizce sorun ekran kartında mı yoksa monitörde mi? Display port ile kullanıyorum hdmi ile de denedim fakat 60 hz ve üzeri yapınca görüntü kayboluyor.
bende de rtx 2070 super var ayrıca monitörümde aoc 24g2u ama sorun yaşamıyorum kablo kaynaklı olabilir belki

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de rtx 2070 super var ayrıca monitörümde aoc 24g2u ama sorun yaşamıyorum kablo kaynaklı olabilir belki
Ben de 1 yıldır çok memnunum zaten bu aralar başıma geldi bu bir sorun donanımsal bir sorun ise hangi donanımdan kaynaklandığını öğrenmeye çalışıyorum valla. Ona göre onun garantisiyle irtibata geçmek için

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben de 1 yıldır çok memnunum zaten bu aralar başıma geldi bu bir sorun donanımsal bir sorun ise hangi donanımdan kaynaklandığını öğrenmeye çalışıyorum valla. Ona göre onun garantisiyle irtibata geçmek için
Bilgisayarını tv ye bağla sorun devam ederse ekran kartındandır etmezse monitörden dir

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
Bilgisayarını tv ye bağla sorun devam ederse ekran kartındandır etmezse monitörden dir
Tvler 144hz görüntü veriyor mu mesala laptop bağlayınca ekran kartı otomatik kendini 60hze aldığı için görüntü alabiliyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Tvler 144hz görüntü veriyor mu mesala laptop bağlayınca ekran kartı otomatik kendini 60hze aldığı için görüntü alabiliyorum
Tv ne bağlı 100hz e kadar veren oluyor sorun büyük ihtimal monitör kaynaklıdır diye düşünüyorum

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Kabloyu değiştirmeyi denediniz mi? Paugge marka kablolar baya kaliteli açıkcası.

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
Kabloyu değiştirmeyi denediniz mi? Paugge marka kablolar baya kaliteli açıkcası.
Hdmi ile denediğim için kablo sağlam gibi şu anda şöyle bir durumdayım hem dp hem hdmi takılı pcde çift ekran varmış gibi gözüküyor biri 144hz biri 60hz olarak fakat her hangi kablonun birini çektiğim an görüntü yine gidiyor. Hiçbir şey anlamadım. Hem hdmi kablosu hem de dpnin bozuk olma ihtimali olabilir mi? Zaten birinde 60hz üstü görüntü verse kablo sorunundan şüphelenirdim şuanlık monitör gibi ama hiçbir türlü 60hz üstü görüntü alamıyorum. Görüntü bozuk hiçbir şey göremiyorum.

xYasins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin Aygün
Arkadaşlar 2070 Super ekran kartı ve AOC 24g2u monitör kullanıyorum 1 yıla yakın zamandır fakat şu sıralar monitörüm 144 hzde görüntü kaybı yaşıyor ekran kayboluyor ve kullanılamaz duruma geliyor fakat 60 hz 8 bit renkte ise görüntü sağlam bir şekilde bana ulaşıyor. Bu sorunu daha önce yaşadığım da kendiliğinden düzelmişti. Ben de 3 haftadır yasak ve düzelme sebebiyle garantiyle konuşmadım. Sizce sorun ekran kartında mı yoksa monitörde mi? Display port ile kullanıyorum hdmi ile de denedim fakat 60 hz ve üzeri yapınca görüntü kayboluyor. Laptop taktığımda ekran kartı kendini 60hze aldığında 60 hzde çalıştığını fark edebildim ve şu an 60hzden başka bir hze çevirdiğimde görüntü kayboluyor.
Üzerinden baya süre geçti ama aynı sorunu şu an ben yaşıyorum. Monitör aynı ekran kartı ise 2060 super. 144hz hariç her seçenekte görüntü düzgün fakat 144 yaptığım an bozulma başlıyor. Olayın sonucunda ne oldu kusurlu parça hangisi?

Kaankaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Kaan kozan
Üzerinden baya süre geçti ama aynı sorunu şu an ben yaşıyorum. Monitör aynı ekran kartı ise 2060 super. 144hz hariç her seçenekte görüntü düzgün fakat 144 yaptığım an bozulma başlıyor. Olayın sonucunda ne oldu kusurlu parça hangisi?
Bende şuan aynı sorunu yaşıyorum cozdunuz mu acaba

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
atif kekç
hocam sorunu düzeltebildin mi? aynı sorunu yaşıyorum?

Top Bottom