- Konu Sahibi Konu Sahibi
orasıda aynı 60 75 100
orasıda aynı 60 75 100
iGPU'yu kapatmadığınız sürece o açık kalacak. Yani masaüstündeyken ekran kartını Intel UHD diye algılıyor ve NVIDIA Denetim Masası'nda görünmüyor.Ayrıca ayarlarda çönüzürlük kısmı neden yok ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende o kısımlar yok ki
Programı indir kur sonra resimlerdeki gibi yap .html dosyasını buraya at bakalım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
html dosyasını oluşturdum attım ama görünmüyor hata verdi sanırımProgramı indir kur sonra resimlerdeki gibi yap .html dosyasını buraya at bakalım.
html dosyasını oluşturdum attım ama görünmüyor hata verdi sanırım
.
Yani oyuna girsem 144 hz olacak mıiGPU'yu kapatmadığınız sürece o açık kalacak. Yani masaüstündeyken ekran kartını Intel UHD diye algılıyor ve NVIDIA Denetim Masası'nda görünmüyor.
Html dosyasını atamadım nasıl atacamProgramı indir kur sonra resimlerdeki gibi yap .html dosyasını buraya at bakalım.
sağ tık zip dosyasına sıkıştır.Html dosyasını atamadım nasıl atacam
sağ tık zip dosyasına sıkıştır.
olur birde oyle deneyelim.
olur birde oyle deneyelim.
Bios girmeyi biliyorum da kapatacağım özelliğin tam adı ne olduğuu biliyor musun ?BIOS ayarlarından dahili grafik işlem birimini kapat.
Bazı videolar buldum onlara bakarak kapatmayı denicemBios girmeyi biliyorum da kapatacağım özelliğin tam adı ne olduğuu biliyor musun ?
Bu arada destekliyormu144 Hz?BIOS ayarlarından dahili grafik işlem birimini kapat.
bilemeyiz bios ayarından kapattın mı intel grafiğiBu arada destekliyormu144 Hz?Alıntıyı görüntüle
daha kapatmadım bir şey indiriyorum da bitmesini bekliyordumbilemeyiz bios ayarından kapattın mı intel grafiği