- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapattım ve laptop açılınca siyah ekran veriyor msi logo da gelmiyor, bios nasıl sifirliycambilemeyiz bios ayarından kapattın mı intel grafiği
Kapattım ve laptop açılınca siyah ekran veriyor msi logo da gelmiyor, bios nasıl sifirliycambilemeyiz bios ayarından kapattın mı intel grafiği
Yanlış bir şey kapatmış olabilirsiniz bilgisayarı açarken hangi tuş ile biosa girdiyseniz başlatırken o tuşa basın sonra resetleyin biosu f9 tuşu ile.Kapattım ve laptop açılınca siyah ekran veriyor msi logo da gelmiyor, bios nasıl sifirliycam
Bios açma tuşuna basıp f9 basınca sadece sıfırlıyor mu? Yani kayıt etmeyi nasıl yapacam hiç görüntü yok bios da da yokYanlış bir şey kapatmış olabilirsiniz bilgisayarı açarken hangi tuş ile biosa girdiyseniz başlatırken o tuşa basın sonra resetleyin biosu f9 tuşu ile.
Yaptım olmuyor başka tuş olabilir mi sıfırlama tuşubios açma tuşuna durmadan bas çek yapın bilgisayar açılırken sonra f9 sonra enter
biosa girebildin mi ?Yaptım olmuyor başka tuş olabilir mi sıfırlama tuşu
Biosa giriyorum da büyük ihtimal görüntü yok işte sıfırlayamiyorumbiosa girebildin mi ?