Neler Yeni

144 Hz monitör önerisi

WoXe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Esat Yıldırım
144hz monitör almam lazım performans kalite olarak en iyisi sizce hangisi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
FPS oynuyorsan tn ama canlılık önemli ise ips panel al 1ms 144 Hz monitorlere bak bütçede yazmamissin

GassUp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cihan KASAP
DA youtube kanalı ve instagram adresini bugünlerde takip edersen benq monitör incelemesi geliyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kalite dersen İps olması 10Bit panel sahip olması +144 +165hz olması Her ne kadar milletten çok fazla bilgi kirliliği olsada 27İnç olması. DCI-P3 Kapsamı %97 %99 üstü olması.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Ben bunu kullanıyorum, gerek 2K olması 144Hz 1MS desteklemesi ve HDR10 panele sahip olmasıyla beni fazlasıyla tatmin ediyor, hem oyun, hem tasarım iş photoshop premiere color anlamında.

G-Sync ve FreeSync desteği olması da güzel bir artı.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben bunu kullanıyorum, gerek 2K olması 144Hz 1MS desteklemesi ve HDR10 panele sahip olmasıyla beni fazlasıyla tatmin ediyor, hem oyun, hem tasarım iş photoshop premiere color anlamında.

G-Sync ve FreeSync desteği olması da güzel bir artı.

Aynı makineye sahibiz bendeki 27GN850 olan versiyon Nanoips'li olan hayattaki tüm şansımı bu aleti alarak kullanmışım gibi hissediyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: -pSx

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Aynı makineye sahibiz bendeki 27GN850 olan versiyon Nanoips'li olan hayattaki tüm şansımı bu aleti alarak kullanmışım gibi hissediyorum.

Genelde işin oyundan çok yazılım tarafıyla ilgilendiğim için hep Macbook ekranlarına baktım günün büyük çoğunluğunda, 5K İmac Macbook Retina vs, ama işim gereği Windows kullanmam gerektiği durumlarda bana monitörler o kadar soluk cansız kontrastsız geliyordu ki windows bir makineye oturmak istemiyordum önceden.

Gerçekten benim için de büyük bir değişim oldu bu ekran, çok güzel bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor sahiden de.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
144hz monitör almam lazım performans kalite olarak en iyisi sizce hangisi
Asus Vg24vq kullanıyorum gayet memnunum daha üst segment dersen Asus rog öneririm

Top Bottom