Tolgax güneş
80+ Bronze
Arkadaşlar 1500 TL bütçem var kalmışsa bu bütçeye 144 Hz monitör söylerseniz sevinirim.
2.el bulamadım güvenilir yardımcı olurmusun param güvende ile almak istiyorum.Temiz 2. el bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca bütçeni 300 küsur TL aşabilecek durumdaysan şu monitör iyidir.
Viewsonic VX2458-P-MHD 144 Hz 1ms 23.6
ViewSonic Vıewsonıc Vx2458-p-mhd 23,6" 1ms,144hz,fhd,hdmı,dp yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sahibinden ve Letgodan bakıp deneyip alacaksın dostum. Tavsiyem faturalı ve garantili olsun mutlaka ve çok kullanılmamış olsun. Ben o şekilde HP 27XQ model monitör aldım 27inç 144HZ 2K çözünürlük. Piyasası 3000 TL' lerdeyken 2000 TL' ye almıştım. Bu şekilde alabilirsin 2. el bence.2.el bulamadım güvenilir yardımcı olurmusun param güvende ile almak istiyorum.
2.el bulamadım güvenilir yardımcı olurmusun param güvende ile almak istiyorum.
Teşekkür ederim.İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.comİkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAcer 23.6" 144 Hz 1 MS Gaming monitör - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 986624186
Acer 23.6www.sahibinden.comİkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.comİkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com23 inç 144 hz 1 ms - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 987448559
23 inç 144 hz 1 ms - Bilgisayar monitörleri en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.comİkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.comLED & LCD Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
LED & LCD Monitör Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.comLED & LCD Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
LED & LCD Monitör Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.comİkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.comLED & LCD Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
LED & LCD Monitör Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.comLED & LCD Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
LED & LCD Monitör Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.comİkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMsı 23.8 OPTIX G241V E2 Monitör - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 990204243
Msı 23.8 OPTIX G241V E2 Monitör - Bilgisayar monitörleri en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.comLG 24GL650-B 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Full HD - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 990165946
LG 24GL650-B 23.6www.sahibinden.comSifir garantili gaming monitör - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 989852589
Sifir garantili gaming monitör - Bilgisayar monitörleri en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAsus vg24qe 144 hz oyuncu monitörü - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 987957955
Asus vg24qe 144 hz oyuncu monitörü - Bilgisayar monitörleri en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.comRampage 144 hz 1 ms 1 yıl vatan bilgisayar garantili tertemizdir - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 984246693
Rampage 144 hz 1 ms 1 yıl vatan bilgisayar garantili tertemizdir - Bilgisayar monitörleri en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.comRAMPAGE RM-144 MONİTÖR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 982642684
RAMPAGE RM-144 MONİTÖR - Bilgisayar monitörleri en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAOC OYUNCU MONİTÖRÜ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 987254481
AOC OYUNCU MONİTÖRÜ - Bilgisayar monitörleri en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com