Neler Yeni

144 hz vs 240 hz aradaki farka değer mi ?

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
arkadaşlar 144 kullanıyorum ama 240 istiyorum para farkı aşırı fazla var sizce aradaki farka değer mi aman aman fark varmıdır bu arada cs go global oyuncusuyum fps oyunları oynuyorum ve hard oynuyorum beni ciddi anlamda etkiler mi geçiş yapmam en son sorum ise 240 hz izmirde nerede deneyimleyebilirim

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
arkadaşlar 144 kullanıyorum ama 240 istiyorum para farkı aşırı fazla var sizce aradaki farka değer mi aman aman fark varmıdır bu arada cs go global oyuncusuyum fps oyunları oynuyorum ve hard oynuyorum beni ciddi anlamda etkiler mi geçiş yapmam en son sorum ise 240 hz izmirde nerede deneyimleyebilirim

hard oynuyorsan 240hz değebilir.

EMGRANDO

80+ Bronze
Dediğine göre Global bir oyuncusun ve hard oynuyorsun tabii ki değer İzmir'de nerde deneyimleyebilirsin bilmiyorum ama tavsiyem geçmen olur sana model önerisi yaparız istersen ve bütçeni belirtirsen

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Rekabetçi oyunlarda her zaman hz değeri yüksek olan mönitörler 1. arasıdaki fark mid,den awp ile adamları daha iyi avlarsın zoom açtığım zaman adamlar ışıklanmaz ama hikayeli oyun oynuyorsan 60 hz bile yeterli

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Aynı internet kafede hem 144hz hemde 240 hz monitör denedim ve arada ciddi bir fark vardı.
Dediğine göre hard olarak csgo oynuyorsun. Monitörünü satıp üstüne para ekleyip almanı tavsiye ederim kesinlikle
(144 ve 240hz'yi valoda denemiştim bende)

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimde benq xl 2411p p var ve bunu satıp olabildiğince ucuz 240 almam gerekir önerebilirsiniz
Dediğine göre Global bir oyuncusun ve hard oynuyorsun tabii ki değer İzmir'de nerde deneyimleyebilirsin bilmiyorum ama tavsiyem geçmen olur sana model önerisi yaparız istersen ve bütçeni belirtirsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaça satabilitim ve minimum hangi monitör için ne kadar eklemem gerekir bunlar önemli tabi

EMGRANDO

80+ Bronze
Elimde benq xl 2411p p var ve bunu satıp olabildiğince ucuz 240 almam gerekir önerebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaça satabilitim ve minimum hangi monitör için ne kadar eklemem gerekir bunlar önemli tabi
Kaça satarsın orasını bilmem de bana bi bütçe belirt 10000 tl için "olabildiğince ucuz" monitörler önerebilirim bütçe lazım bütçe !

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
240FPS alacak mısın oynayacağın oyunda?

Top Bottom