Hocam sürücüler guncelmi?
ekran kartınınki 2018 sürümü güncel diğer sürücüler çalışmıyorHocam sürücüler guncelmi?
Nvidia driverini güncelleyin windowsta güncelleme varmı bakın sonra yazın.ekran kartınınki 2018 sürümü güncel diğer sürücüler çalışmıyor
Nvidia driverini güncelleyin windowsta güncelleme varmı bakın sonra yazın.
İlk olarak güncelleştirme ve güvenlik yazıp enterlayin arama yerine.Guncellestirmeleri denetleye basıp yükleyin.Sonra google-Nvidia driver yazıp modelinizi seçip yükleyin.
windows güncel şuan ekran kartı driverı yukleniyor reis bir şey sorucağım benim monütör rampage rm 365-s ben buna rx 470 alsam rx 470 de dp1.4 var dp ile yapsam 165 yada 144 hz olur mu?İlk olarak güncelleştirme ve güvenlik yazıp enterlayin arama yerine.Guncellestirmeleri denetleye basıp yükleyin.Sonra google-Nvidia driver yazıp modelinizi seçip yükleyin.
Olur.Sizin driverlar güncel değil ve kart biraz eski ama yapabilirsiniz 144 bekliyorum bu arada yüklenirken ekran kapanıp açılabilir korkmayın.windows güncel şuan ekran kartı driverı yukleniyor reis bir şey sorucağım benim monütör rampage rm 365-s ben buna rx 470 alsam rx 470 de dp1.4 var dp ile yapsam 165 yada 144 hz olur mu?
böyle mi ?
Olur.Sizin driverlar güncel değil ve kart biraz eski ama yapabilirsiniz 144 bekliyorum bu arada yüklenirken ekran kapanıp açılabilir korkmayın.
Hocam yanlış modeli seçtiniz galiba bana araya basmadan önceki yeri atın.böyle mi ?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis böyle diyor napmalıyım
Hocam yanlış modeli seçtiniz galiba bana araya basmadan önceki yeri atın.
Hocam bu hatayı YouTube'dan araştırın maalesef olması gerekiyordu.Eger yuklenirse yazarsanız geri dönüş yaparım.