14400F + H610MH V2 ne kadara satabilirim?

14. Nesillerde sorun var hocam, şahsen tavsiye etmiyorum. 9700X daha pahalı olabilir ancak güzel bir anakart alırsanız 10000-11000 serisi ryzenleri bile takabileceksiniz. 14. nesil'lerin soketi geçen sene öldü
Soketin devamlılığı olmadığını biliyorum hocam ama 9700x 12 faz amd anakartlar 8k 21-20k ya geliyor intelde 14600k b760 12 faz anakartla 15k ya geliyor ki ddr5 Ramler zaten 5-6k bandında dolaşıyor intelde 30k ya sadece ekran kartı eksik sistem toplanabiliyor amdde yine daha fazla tutuyor ve ben bu sorununun çözüldüğünü duymuştum bir çok kişiye işlemci iadesi yapılmıştı düzeltilip kendim 7800x3d kullanıyorum zaten ama 1080p de valo cs elden ring oynuyacak adamada anakart işlemciye 30k masraf yapmak istemiyorum şahsen arada fiyat farkı cidden çok 5-6k ya Ram felan alınıyor

senelerdir alım satım yapıyorum, 12400F'e göre performans farkı alıcının bileceği - düşüneceği iş. Sıfırına göre değer biçilir ve satılır. Akşam ihtiyacı olan alsın diye almadım yoksa 7000-7500'e rahat satardım CPU + Anakartı.

Örneğin RTX 3060Tİ ortalama 8K, RTX 4060 ortalama 9500-10000 ediyor ancak 4060 bir tık geride. Sizin mantıkla 7K'ya 4060 satılması lazım. Sizde 4060 olsa performansına bakıp 7'ye verir misiniz?
nerden alım satımla ugrasıyorsun hocam ,ben 1-2 denedim al satcılar coluk combalak direk yarı fiyatı veriyor, gercek alıcıyla nasıl ulasılır bilemedim kızıp bırakmıstım .Sarı sitede en uygun fiyatları baz alarak yapıyorum fiyatları uygun tutuyorum aslında ama teklifler sac bas yolduruyor ....

Yarı fiyatına ürün alınır 😁

nerden alım satımla ugrasıyorsun hocam ,ben 1-2 denedim al satcılar coluk combalak direk yarı fiyatı veriyor, gercek alıcıyla nasıl ulasılır bilemedim kızıp bırakmıstım .Sarı sitede en uygun fiyatları baz alarak yapıyorum fiyatları uygun tutuyorum aslında ama teklifler sac bas yolduruyor ....
Facede genelde. Maalesef çoğu arkadaş yarısından ucuza alıp sıfır fiyatına satma peşinde maalesef. 2K'lık ürünü 1000'e alıp 2500'e satmaya çalışıyorlar. aynı ürünü 1500-1600'e alıp 1800-1900'e verince alan da satan da memnun oluyor, kimseyi yormamış oluyorum. Astronomik rakamlara lüzum yok bence.

ne yorum kasmaya çalışması oglum senin gotu bokul islemcinle ne işim olabilir? işlemciden bir bok anlamıyorsun konuşuyorsun çekirdek farkı diye? ulan 6500 tl ye onu veren maldır satabiliyorsan zaten satda sana yardımcı oluyoruz burda k.stah pic
tamam k**t

Geri