260hz 1ms AMD FreeSync™ Premium, G-SYNC uyumluluğu varhocam eğer biraz daha çıkabiliyorsan benim kendimde kullanıp çok memnun kaldığım monitörüm var özellikleride gayet iyi bence bunu alabilirsin
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQM1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz(OC), ELMB Sync, 1ms (GTG), Freesync Premium™, G-Sync uyumluluğuwww.gaming.gen.tr
Düz olarak Philips Evnia 27M2N5500, kavisli olarak Samsung Odyssey G6 G65B. Kavisli kavissiz farketmez dersen Samsung'un görüntü kalitesi daha iyi
Bu konuda arkadaş kaynaklarıyla beraber uzunca bir yazı yazmış. Orada ölçülmüş değerleri yazıyor.
1 ay boyunca Philips Evnia 27M2N5500 kullandım. Çok iyi monitör. Renk doygunluğu iyi seviyede. Adanada yaşadığımı ve odamın 2 yönden güneş gördüğünü düşününce parlaklık da çok iyi seviyede. XG27ACS'nin mat kaplamasını sevmiyor kullanıcılar. Bir de bobin sesi geliyormuş bazılarındaRehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
Philips Evnia 27M2N5500