Neler Yeni

Çözüldü✓ 1440p IPS Monitör Önerisi

EGIsaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir GÜZEL
hocam eğer biraz daha çıkabiliyorsan benim kendimde kullanıp çok memnun kaldığım monitörüm var özellikleride gayet iyi bence bunu alabilirsin

260hz 1ms AMD FreeSync™ Premium, G-SYNC uyumluluğu var

• Beğen
Reaksiyonlar: m16k

m16k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Kıran
Çok teşekkürler, yukarıdaki mesajımda belirttiğim üzere Philips'i almış bulundum ama konuyu daha sonra okuyacak arkadaşlar için mesajlarınız faydalı olacaktır. Çok teşekkürler tekrardan.

m16k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Kıran
Düz olarak Philips Evnia 27M2N5500, kavisli olarak Samsung Odyssey G6 G65B. Kavisli kavissiz farketmez dersen Samsung'un görüntü kalitesi daha iyi

Bu konuda arkadaş kaynaklarıyla beraber uzunca bir yazı yazmış. Orada ölçülmüş değerleri yazıyor.
1 ay boyunca Philips Evnia 27M2N5500 kullandım. Çok iyi monitör. Renk doygunluğu iyi seviyede. Adanada yaşadığımı ve odamın 2 yönden güneş gördüğünü düşününce parlaklık da çok iyi seviyede. XG27ACS'nin mat kaplamasını sevmiyor kullanıcılar. Bir de bobin sesi geliyormuş bazılarında

Philips Evnia 27M2N5500​

Arkadaşlar merhaba tekrardan. Monitör bugün elime ulaştı. Işık sızması neredeyse yok diyecek kadar az, çok yüksek parlaklıkta bile çok zor farkediliyor. Beni şaşırttı açıkçası daha fazla olmasını bekliyordum. Ölü piksel de tespit edemedim. Ghosting de yok. Sadece bazı görüntülere yandan bakınca biraz puslanma var gibi ama her görüntüde olmuyor. Onu tam anlayamadım. Rahatsız edici bir durum değil. Zaten ekrana tam karşıdan bakıyoruz.

Görüntü kalitesi olarak beni çok çok memnun etti. 1080p'den geçince gözlerim açılmış gibi oldu ama önerilen diğer monitörlerle kıyaslama şansım olmadığı için diğerlerinden ne kadar farklı bilemiyorum. Parlaklık olarak da gayet yeterli, ikindi güneşini direkt alan odamda bile ekran gayet rahat görünüyor.

27 inç biraz büyük gibi geldi ama zamanla alışacağımı tahmin ediyorum.

Öneriniz için çok teşekkürler tekrardan. Eğer bu modeli satın almak isteyen arkadaşlar olursa merak ettiklerini cevaplayabilirim. Bu modelin internette çok fazla incelemesi yok.

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
keyifle kullan.videodaki gibi yaparsan smart mbr de sıfır pürüz görüntü veriyor.ben rts modunda 6500k sıcaklıkta kullanıyorum.daha dogal renkler veriyor.native modunda daha canlı renk tonları var doğru ama 6500k daha doğal geldi gözüme.
www.youtube.com/watch?v=ElbQ5WiO95c

• Beğen
Reaksiyonlar: m16k

m16k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Kıran
Teşekkür ederim. Movie modunda kullandım, diğer ayarları değiştirmedim. Akşam söylediğiniz ayarları deneyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,738
Üyeler
171,799
Son üye
Snipper
Top Bottom