1440p Monitör önerisi

asus da 3 ayrı bölge de veya tek bir bölgede 5 piksel ölü olursa diye garantiye alırız diye bildiriyor. Ekstra bilgi olsun diye yazmak istedim. Bende geçen asus servisini arayıp öğrendim.
Teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Hocam nasıl sizce renk parlaklık kontrast vs olarak bu monitör
500 nit parlaklık, %70 rec 2020 ve %93 DCI-P3 çıkıyor. Parlaklığı aşırı yüksek, renk gamutu da çok iyi. Kontrast oranı 1060:1-1300:1 incelemeden incelemeye değişiyor. Hız olarak da başarılı.
Tayfunnsun önerisi ile arkadaşıma aldık, çok memnun olduğunu söyledi.Herhangi bir şikayeti de yok.Yine sorun varsa sorabilirim arkadaşa iletirim

fiyat avantajı var bakabilrisiniz
MSI G274QPF E2 ile arasındaki fark nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat avantajı var bakabilrisiniz
MSI G274QPF E2 ile arasındaki fark
Tayfunnsun önerisi ile arkadaşıma aldık, çok memnun olduğunu söyledi.Herhangi bir şikayeti de yok.Yine sorun varsa sorabilirim arkadaşa iletirim
MSI g274qpf E2 mi yoksa Philips mi

MSI G274QPF E2 ile arasındaki fark nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI G274QPF E2 ile arasındaki fark

MSI g274qpf E2 mi yoksa Philips mi

panel kalitesine bu videodan bakabilrisiinz

panel kalitesine bu videodan bakabilrisiinz
Hocam renk olarak geride kalıyor çoğu fiyattaki monitörde pekte bilgim yok belki yanlış anlamışımdır, yukarı aşağı eğme yok o yüzden başka önerileriniz var mı

Hocam renk olarak geride kalıyor çoğu fiyattaki monitörde pekte bilgim yok belki yanlış anlamışımdır, yukarı aşağı eğme yok o yüzden başka önerileriniz var mı
tayfuns önerisi var ise onu degerlendirin monitör konusunda gayet bilgili bir arkadaş yardımcı olucaktır

Reis her monitör için tek tek açıklama yapamam. Bütçe belirttin öneri yapıyorum, alınır veya alınmaz demem yetmiyor mu?
Usta öneri yaptın eyvallah, neden önerdiğin monitörün başka insanların önerdiği monitörden iyi olduğunu iddia etmenin sebebini sormam rahatsız etti? Niye böyle pişkin pişkin alınır "alınmaz demem yetmiyormu" gibisinden laf ediyorsun? Anlı'nın ortasında "monitörlerin ilahı" gibi bir şey yazıyorda bizmi görmedik düzgün insan gibi sebep soruyoruz.. saygılar.

Geri