Neler Yeni

144Hz-165Hz'e sahip F/P bir monitör önerebilir misiniz?

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Bu monitör 24G2U'nun aynısı diyebilirim fakat sadece pivot özelliği yok. Onun dışında diğer her şey 24G2U ile aynı fakat şuan 450TL daha ucuz 24G2U'dan. sRGB değerleri olarak 24GN650-B'den daha iyi fakat GN650'de olan HDR yok. İsterseniz 1500TL'ye bunu alıp geçebilirsiniz zira fiyatı gayet iyi.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Aynı olması pivot olması değil olay boş boş iki saat konuşmuşsun yok msi alinmaz yok 5 pixel yok hep ölu pixel çıkıyo ona yazdım
Üslubunuza dikkat edin.
MSİ alınmaz dedim, "boş boş iki saat konuşmuşsun yok msi alinmaz yok 5 pixel yok hep ölu pixel çıkıyo" Okuduğunuz şeyi anlamadınız sanırım ama boş boş konuşmadım, orada bilgi veriyorum.
"MSI monitör ben önermeyi sevmiyorum hatta en nefret ettiğim 3-4 monitör markası arasındadır.
3 veya 5'di ölü pixel olmadan değişim yapmıyorlar, garanti sürecinde yakınımdan birine değişimde 200 dolar gibi bir fiyat önermişlerdi.
Tabi size de olacak diye bir durum yok, ama çok zorunluluk olmadığı sürece almanı tavsiye etmiyorum"

Hep ölü pixel çıkıyor yazısını nerede gördünüz bana da açıklarsanız sizden özür dileyeceğim.
Kullandığınız ürünü ölümüne anlamsızca savunmanız doğru değil, forumda böyle olaylarda haksız duruma düşüyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom