16 gün sonra bayram indirimi olacak, ben geçen bayram almıştım.Yani elimdeki 4ms 75Hz + Ghosting sorunlu monitörü zamanında 968TL'ye aldığımı düşünürsek 144Hz için bu bütçe iyi bence.
Bütçem 1-2 yıl daha artmaz öyle söyleyeyim.
Ghosting özelliğini nasıl ve nerden kapattın?24inç, 144-165Hz ve düşük ghosting'e sahip IPS panelli bir monitör önerebilir misiniz?
Biraz düşündüm ve Ekran Kartımı değiştirerek zarara girip FPS'i arttırmaktansa Akıcılığı arttırırım dedim.
Şu anda 75Hz ve BOL Ghosting'li bir monitörüm var ve Ghosting yapan özelliği kapattığımdan beri daha akıcı oynadığımı söyleyebilirim.
Sıklıkla demeyelim, sadece FPS oyunları oynuyorum ve 75Hz pek akıcı gelmiyor.
Bütçem 1500-1600TL civarı ve Curved monitörler benim için ne kadar uygun bilmiyorum. Klasik panellere alışık olduğumdan Curved kullanmak istemiyorum.
Düzeltme: Pivot veya yüksek durabilirse sevinirim.
Ghosting kapatılan bir şey değil diye biliyorum, ayrıca özellik de değilGhosting özelliğini nasıl ve nerden kapattın?
monitör yerine 60 hz eski bir beko televizyonu kullanan ben :CGhosting kapatılan bir şey değil diye biliyorum, ayrıca özellik de değil
Monitörün SmartResponse özelliği Input Lag düşürürken Ghosting oluşturuyordu. Ben de o özelliği kapattım.
Ghosting Ne Oluyor24inç, 144-165Hz ve düşük ghosting'e sahip IPS panelli bir monitör önerebilir misiniz?
Biraz düşündüm ve Ekran Kartımı değiştirerek zarara girip FPS'i arttırmaktansa Akıcılığı arttırırım dedim.
Şu anda 75Hz ve BOL Ghosting'li bir monitörüm var ve Ghosting yapan özelliği kapattığımdan beri daha akıcı oynadığımı söyleyebilirim.
Sıklıkla demeyelim, sadece FPS oyunları oynuyorum ve 75Hz pek akıcı gelmiyor.
Bütçem 1500-1600TL civarı ve Curved monitörler benim için ne kadar uygun bilmiyorum. Klasik panellere alışık olduğumdan Curved kullanmak istemiyorum.
Düzeltme: Pivot veya yüksek durabilirse sevinirim.
2 gün önce 1450TL'ye Optix G241 vardı, 1700TL olmuş. Alsa mıydım acaba?
Vatan da hala fiyatı 1500tll yse ordan alın ben aldim alırken ölü pixel testide yaptırdım +200tl vererek de 1 ölu pixel cıkınca degisim hakkinıda aldim guzel bir monitor msi g241MSI monitör ben önermeyi sevmiyorum hatta en nefret ettiğim 3-4 monitör markası arasındadır.
3 veya 5'di ölü pixel olmadan değişim yapmıyorlar, garanti sürecinde yakınımdan birine değişimde 200 dolar gibi bir fiyat önermişlerdi.
Tabi size de olacak diye bir durum yok, ama çok zorunluluk olmadığı sürece almanı tavsiye etmiyorum
Bunu önermem ben kullanıyorum panel sineklik gibi görünüyor bolca şikayeti de varÖnerebilirim.AOC C24G1 24" 1 ms Full HD Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C24G1 24" 1 ms Full HD Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC C24G1 24" 1 ms Full HD Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Curved açışı çok yüksek değil diye biliyorum.
Amazon'da şuan fiyatı 1420₺2 gün önce 1450TL'ye Optix G241 vardı, 1700TL olmuş. Alsa mıydım acaba?
E aynı neredeyse aynı fiyata geliyor ve ekstradan pivot'a sahip oluyorsun.Vatan da hala fiyatı 1500tll yse ordan alın ben aldim alırken ölü pixel testide yaptırdım +200tl vererek de 1 ölu pixel cıkınca degisim hakkinıda aldim guzel bir monitor msi g241
Aynı olması pivot olması değil olay boş boş iki saat konuşmuşsun yok msi alinmaz yok 5 pixel yok hep ölu pixel çıkıyo ona yazdımE aynı neredeyse aynı fiyata geliyor ve ekstradan pivot'a sahip oluyorsun.