- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,280
O monitör indirimle geldiği için uygun fiyatlı olduDA-MD2'deki TN uygun fiyatlı kaliteli bir paneldi. PSU falan kalitesiz olsa da monitör ile baya uyguna gelmişti.
O monitör indirimle geldiği için uygun fiyatlı olduDA-MD2'deki TN uygun fiyatlı kaliteli bir paneldi. PSU falan kalitesiz olsa da monitör ile baya uyguna gelmişti.
TN Sorun yaratmaz. TN paneller Rekabetçi tarzı oyunlar oynayanlar için idealdir. IPS ise canlılığı seven, Yüksek grafiklerde hikayeli oyun oynayıp panelden canlı renk almak isteyenler içindir. görüntüyü en iyi şekilde almak için IPS, en yüksek hızı v.b şeyleri düşük fiyata almak için TN panel. (bence)TN ne sorun yaratır? Ben 10 yıldır 15.6 ve 13 kullanan adamım 21 bana büyük bile hissettirir
60/75hz veya 4/5ms almaktan her türlü iyidir.
Sorun yaratmaz, sadece renk canlılığı İPS veya VA panele göre dahha zayıftır, ama + yön olarak da fps oyunlarında daha başarılıdır.TN ne sorun yaratır? Ben 10 yıldır 15.6 ve 13 kullanan adamım 21 bana büyük bile hissettirir
İşte 75hz bir monitör. Ayrıca fiyat olarak daha pahalı. Ne olursa olsun 144hz 1ms ve freesync gibi özellikler varken bu alınmaz.
Evet belirgin fark var. Oyundan çok başka şeyler yapıyorsan ya da oyun önceliğin değil ise sana İPS panel 75hz monitör öneririm.IPS ile TN arasında renk olarak çok belirgin gözle görülür fark var mı sırf FPS oynayan birisi değilim arada açar video film izlerim kötü bir deneyim verir mi bana
yok. dayımda IPS panel var bende TN var. bazen onlara gidiyorum onlarda oynuyorum bi fark hissettirmiyor. (gözümle alakalı olabilir ama ben büyük bi fark göremedim. sadece bazı renk tonları daha canlı geliyor o kadar.)IPS ile TN arasında renk olarak çok belirgin gözle görülür fark var mı sırf FPS oynayan birisi değilim arada açar video film izlerim kötü bir deneyim verir mi bana
Bir 300 TL daha çıkarsam 1300 TL ye IPS 144 bulabilir miyimEvet belirgin fark var. Oyundan çok başka şeyler yapıyorsan ya da oyun önceliğin değil ise sana İPS panel 75hz monitör öneririm.