🔥İndirim 144HZ 1MS Monitör 1069TL !

DA-MD2'deki TN uygun fiyatlı kaliteli bir paneldi. PSU falan kalitesiz olsa da monitör ile baya uyguna gelmişti.
O monitör indirimle geldiği için uygun fiyatlı oldu :D Asıl fiyatı bu kadar düşük değildi o döneme göre.

TN ne sorun yaratır? Ben 10 yıldır 15.6 ve 13 kullanan adamım 21 bana büyük bile hissettirir
TN Sorun yaratmaz. TN paneller Rekabetçi tarzı oyunlar oynayanlar için idealdir. IPS ise canlılığı seven, Yüksek grafiklerde hikayeli oyun oynayıp panelden canlı renk almak isteyenler içindir. görüntüyü en iyi şekilde almak için IPS, en yüksek hızı v.b şeyleri düşük fiyata almak için TN panel. (bence)

TN ne sorun yaratır? Ben 10 yıldır 15.6 ve 13 kullanan adamım 21 bana büyük bile hissettirir
Sorun yaratmaz, sadece renk canlılığı İPS veya VA panele göre dahha zayıftır, ama + yön olarak da fps oyunlarında daha başarılıdır.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Çok bilenler bu fiyata IPS yada 24 inch atsınlarda alalım.

Bu fiyata bal gibi alınır.

IPS ile TN arasında renk olarak çok belirgin gözle görülür fark var mı sırf FPS oynayan birisi değilim arada açar video film izlerim kötü bir deneyim verir mi bana

IPS ile TN arasında renk olarak çok belirgin gözle görülür fark var mı sırf FPS oynayan birisi değilim arada açar video film izlerim kötü bir deneyim verir mi bana
Evet belirgin fark var. Oyundan çok başka şeyler yapıyorsan ya da oyun önceliğin değil ise sana İPS panel 75hz monitör öneririm.

yok. dayımda IPS panel var bende TN var. bazen onlara gidiyorum onlarda oynuyorum bi fark hissettirmiyor. (gözümle alakalı olabilir ama ben büyük bi fark göremedim. sadece bazı renk tonları daha canlı geliyor o kadar.)

Kimse yanlış anlamasın ama bundan yaklaşık bir iki sene önce de 144 Hz 1 Ms Tn paneli kampanya diye Unlost gibi kişiler 1k'ya düşüyordu. Şimdi bu dolar kurunda 144 Hz 1 Ms Tn olsa dahi alınır. Va bakmak istiyorsan 1.3K'dan başlıyor zaten. Görüntü kalitesi ve boyut önemli değilse alınır ki 21.5 ile 24 arasında uçurum yok. Bizzat ikisini de kullandım.

Sen söyleyene kadar 1169 tl olmuş 🤣🤣🤣🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri