Yardım 144hz bu şekilde kullanılır mı

ataberk35

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba dostlarım kafamda deli sorular var laptop kullanıcısıyım csgo da 200 fp valorantta 150 alıyorum pubg orta ayarlarda 60 fps sizce yeni bi kasa mı toplamalı yoksa 144 hz monitor alsam kasa hissiyarı verir mi ?

CS:GO ve Valorant'ta farkı anlayabilirsin ama PUBG için aynı şeyi söyleyemem.

Nasıl yani laptopa ekstradan monitör mü takacaksın:D Laptopun ekranı ne işe yarayacak peki gereksiz bir şey olurdu bana göre. Git sat hepsini komple sıfırdan sistem diz.

Nasıl yani laptopa ekstradan monitör mü takacaksın:D Laptopun ekranı ne işe yarayacak peki gereksiz bir şey olurdu bana göre. Git sat hepsini komple sıfırdan sistem diz.
Öğrenciyim duruma göre laptop işime yarıyor yani taşınabilir olması satma şansım yok evime kasa toplamayı düşünüyordum ekstra böyle bı yol alsam nasıl bı geri dönüt alırım diye merak ettim

Öğrenciyim duruma göre laptop işime yarıyor yani taşınabilir olması satma şansım yok evime kasa toplamayı düşünüyordum ekstra böyle bı yol alsam nasıl bı geri dönüt alırım diye merak ettim
Kardeşim bence güzel olmaz. Klavyeyi laptoptan basacaksın ekranı başka monitörden izleyeceksin :D

bence laptopu sat üstüne katıp güzel bir sistem topla

Bende bi ara öyle kullanıyodum ikinci ekran gibi düşün sistem kötü değilse üzmez

Merhaba dostlarım kafamda deli sorular var laptop kullanıcısıyım csgo da 200 fp valorantta 150 alıyorum PUBG orta ayarlarda 60 fps sizce yeni bi kasa mı toplamalı yoksa 144 hz monitor alsam kasa hissiyarı verir mi ?
Usta kesinlikle yapma çünkü laptoplar genelde monitöre bağladığın zaman gecikme yapar ve inç değişik olduğu için kullanamazsın sağlıklı olmaz

Geri