Öğrenciyim duruma göre laptop işime yarıyor yani taşınabilir olması satma şansım yok evime kasa toplamayı düşünüyordum ekstra böyle bı yol alsam nasıl bı geri dönüt alırım diye merak ettimNasıl yani laptopa ekstradan monitör mü takacaksınLaptopun ekranı ne işe yarayacak peki gereksiz bir şey olurdu bana göre. Git sat hepsini komple sıfırdan sistem diz.
Kardeşim bence güzel olmaz. Klavyeyi laptoptan basacaksın ekranı başka monitörden izleyeceksinÖğrenciyim duruma göre laptop işime yarıyor yani taşınabilir olması satma şansım yok evime kasa toplamayı düşünüyordum ekstra böyle bı yol alsam nasıl bı geri dönüt alırım diye merak ettim
Klavye mouse bağlanıyor kasa gibi düşün laptobu aynı şey bağlantı olarakKardeşim bence güzel olmaz. Klavyeyi laptoptan basacaksın ekranı başka monitörden izleyeceksin![]()
Tamamdır teşekkür ederimBende bi ara öyle kullanıyodum ikinci ekran gibi düşün sistem kötü değilse üzmez
Usta kesinlikle yapma çünkü laptoplar genelde monitöre bağladığın zaman gecikme yapar ve inç değişik olduğu için kullanamazsın sağlıklı olmazMerhaba dostlarım kafamda deli sorular var laptop kullanıcısıyım csgo da 200 fp valorantta 150 alıyorum PUBG orta ayarlarda 60 fps sizce yeni bi kasa mı toplamalı yoksa 144 hz monitor alsam kasa hissiyarı verir mi ?