144hz monitör tavsiyesi

Sir Cem T-oker

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,782
Bütçe
2200
144hz monitör tavsiyesi yapar mısınız?
1)CSGO ve Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum
2)TN panel olabilir
3) Curved olursa güzel olur

HP X24ih önerebilirim. Ips panel yükseltme ve çevirme ayarları mevcut. Panel renkleri güzel renk parlaklığı biraz az kontrastlar soluk. Va alıp ghosting derdine yakalanmayın. Kaliteli tn veya ips her konuda yeterli.

curved olması önemli değil çok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu monitör cidden güzel mi bime geliyordu en son
kullanmadım ama bazı forumlarda ghosting var demişler haberin olsun.

kullanmadım ama bazı forumlarda ghosting var demişler haberin olsun.

başka önerin var mı?
curved olmasına gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HP X24ih önerebilirim. Ips panel yükseltme ve çevirme ayarları mevcut. Panel renkleri güzel renk parlaklığı biraz az kontrastlar soluk. Va alıp ghosting derdine yakalanmayın. Kaliteli tn veya ips her konuda yeterli.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y3RYLVH?tag=akakceprime-21&th=1 bu monitör nasıldır ?

300 arttırabilirseniz bu ikisinden birini alın.
1643635790790.png

Ghosting başımın belası ben de dells2422hg aldım 3 aya gözlerin alışıyor ama benim monitör ghosting sıkıntılı geldi ama kendileri sağ olsun 0 bir monitör üretip gondereceklermiş belki o monitörü satıp ips alırım ghosting gerçekten çok sıkıntı

Ghosting başımın belası ben de dells2422hg aldım 3 aya gözlerin alışıyor ama benim monitör ghosting sıkıntılı geldi ama kendileri sağ olsun 0 bir monitör üretip gondereceklermiş belki o monitörü satıp ips alırım ghosting gerçekten çok sıkıntı
Oyunda problem olmuyor ama internette dolaşırken vb kötü hissettiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,935
Üyeler
197,325
Son üye
panZx18
Geri