Mark Zuckerberg
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Merhaba arkadaşım yurtdışına taşınacak ps5 vardı sana satiyim dedi 14500e tek kol ps5 slim veriyor hediye olarak gelmiş beymenden alınmış
Cihaz sıfır ise çok güzel fiyat, değerlendirebilirsiniz.Merhaba arkadaşım yurtdışına taşınacak ps5 vardı sana satiyim dedi 14500e tek kol ps5 slim veriyor hediye olarak gelmiş beymenden alınmış
cihaz temizse arkadaş güvenilirse alınırMerhaba arkadaşım yurtdışına taşınacak ps5 vardı sana satiyim dedi 14500e tek kol ps5 slim veriyor hediye olarak gelmiş beymenden alınmış
1 senelikCihaz sıfır ise çok güzel fiyat, değerlendirebilirsiniz.
Cihaz hediye geldiğinden berş çok az kullanılmış hep kutuda kalmışcihaz temizse arkadaş güvenilirse alınır
cd lı ıse kacırma degılse pekde bı olayı yok yurt dısından sıfır gettırırsınMerhaba arkadaşım yurtdışına taşınacak ps5 vardı sana satiyim dedi 14500e tek kol ps5 slim veriyor hediye olarak gelmiş beymenden alınmış
cihaz temizse arkadaş güvenilirse alınır
Cihaz sıfır ise çok güzel fiyat, değerlendirebilirsiniz.
Biraz daha düşük fiyatlara sahibindende fat kasa var 500 lira farkla slim almak daha mantıklı diye düşünüyorumO fiyata bulduysan al derim
Yurtdışında 14.500 lira benzin+710 lira çıkış harcı,orda harcadığın kur farkı falan diyince trde pahalı oluyor hocam yoksa trabzondan gürcistana geçip alıcaktımcd lı ıse kacırma degılse pekde bı olayı yok yurt dısından sıfır gettırırsın
15.5 den düştük zatenindirim için zorla
eger sorularınız varsa konsol hakkında yanıtlayabılırım 1 senedır kullanıyorum15.5 den düştük zaten
Hocam klavye mouse ile oynadıysanız nasıl atıyorum fortniteta falan kontrol rahatmıeger sorularınız varsa konsol hakkında yanıtlayabılırım 1 senedır kullanıyorum