reconlyfans
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bakırköyde 18500 tl slim kasa cdli buldum mantıklımı? Akakçeden baktığımda 23 binden başlıyor fiyatlar.sarı sitede dolu hocam
bakırköyde 18500 tl slim kasa cdli buldum mantıklımı? Akakçeden baktığımda 23 binden başlıyor fiyatlar.sarı sitede dolu hocam
ana yeri istanbul zaten hocam temiz ise niye olmasan slim 1 tb olsun kafibakırköyde 18500 tl slim kasa cdli buldum mantıklımı? Akakçeden baktığımda 23 binden başlıyor fiyatlar.
millet sana kaynak ver diyor neden kaynak vermiyorsun bir tarafından uydurmuşsun sankiResmi olarak gta6 PS 5 te 30 fps ilə çalışacak
İnstada gördüm nerden bulayım şimdimillet sana kaynak ver diyor neden kaynak vermiyorsun bir tarafından uydurmuşsun sanki![]()
Pardon hocam yanlış bakmışım slim değilmiş. Slim olan 21000 tl ama boyut ve gb dışında pek farkları yok diye biliyorum.ana yeri istanbul zaten hocam temiz ise niye olmasan slim 1 tb olsun kafi
Ha bu arada söylemeyi unutmuşum esnaftan sıfır 2 yıl ithalatçi garantili. İkinci el değil yanı sıfır 18500 tlana yeri istanbul zaten hocam temiz ise niye olmasan slim 1 tb olsun kafi
Nerde doğubank fiyat çok iyiymişDostum 1 hafta önce sıfır ps5 slim 18kya aldım tek kol doğubanktan
Sirkecide şimdi dükkan isimini veririm reklam felan olur forum kurallarına aykırı felan olmasınHa bu arada söylemeyi unutmuşum esnaftan sıfır 2 yıl ithalatçi garantili. İkinci el değil yanı sıfır 18500 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerde doğubank fiyat çok iyiymiş
Discord veya instagram verebilirim ordan konusuruz istersenSirkecide şimdi dükkan isimini veririm reklam felan olur forum kurallarına aykırı felan olmasın![]()
İnstada gördüğün her şeye inanıyorsan çok yaşamazsın bilader sen.Git araştırmanı yap sonra buraya yaz.İnstada gördüm nerden bulayım şimdi
Discorddan ekle kankam yardımcı olayım ismim roxaiDiscord veya instagram verebilirim ordan konusuruz istersen
Hocam konsolun sadece GTA ya göre değerlendirilmesini yanlış buluyorum ben ya, şahsen benim için GTA olsa da olur olmasada olur. yüzlerce oyun var.Alınmaz çünki ps6 çıkıyo ve çok kötü çalışacak gta 6 da 30 fps vericek(1.el)
Alınır hocamMerhabalar ps5 cdli fat kasa 2023 mart faturalı eurasia garantili ama zaten 1 ay kalmış garantisi, tek kol kutu içeriği tam. 15 bin tl istiyor alınır mı? yoksa 2 sene ps5 i yıpratmışmıdır?