TEMEL REIS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 458
Ben ne yazmışım kanka zaten120 watt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mecbur şarjda oynuyosun zaten pili hızlı bitse nolcak
Ben ne yazmışım kanka zaten120 watt
Mecbur şarjda oynuyosun zaten pili hızlı bitse nolcak
forum.donanimarsivi.com
Pardon jfhf diğerine yazcaktım kuşlara bakmaBen ne yazmışım kanka zaten
Knk İntel valoda 100fps fln fark atıyoKardeşim uzaya roket gondermiceksin ya Ryzen Al serin serin kullan 30 35 Wat ta limit koy krallar gibi takılırsin https://forum.donanimarsivi.com/konu/40000-tl-laptop-onerisi.981836/
Çözüldü✓ - HP VİCTUS İşlemci Watt Sınırı
HP Victus 16 s0022nt modeli var elimde rtx4050 r7 7840hs oyunlarda işlemci 30w ın üstüne çıkamıyor geçen başka bir victus modeline baktım r5 7.nesil ekran kartıda aynıydı incelemede gördüğüm kadarıyla işlemci 45w değerlerindeydi ama benim işlemci wattı hiçbir zaman 30 un üstüne çıkmadı harici...forum.donanimarsivi.com
kuşlara baktımPardon jfhf diğerine yazcaktım kuşlara bakma
Knk İntel valoda 100fps fln fark atıyo
Zaten Max 144 Hz ekranın var serinlik ve uzun ömürlüluk çok daha önemli bencePardon jfhf diğerine yazcaktım kuşlara bakma
Knk İntel valoda 100fps fln fark atıyo
Oyun performansı için tekli cekirdek puanı ve ön bellek daha önemliYüzde 5 değil knk 20k 14500hx alıyo ryzen li olan 17k fln limitsiz hali
Sakın ol şenol güneşkuşlara baktım
Cinebech r23 multi core önemliOyun performansı için tekli cekirdek puanı ve ön bellek daha önemli
7840hs verimlilik ve oyun için çok ideal bir işlemci valo tarzı grafik kartını yormayan oyunlarda içindeki apuyu kullanıp rahat rahat da oyun oynanabilir ısınmaması ve daha az watt çekmesi adına
Render alıcaksan oyun için önbellek ve tekli çekirdek önemliCinebech r23 multi core önemli
Teklide%4 fark atıyo zaten önbellek de 24mb Intel'in ryzen in 16 kxnxnxnxRender alıcaksan oyun için önbellek ve tekli çekirdek önemli
Oyun performansı olarak önde evet ama bunu sadece valo cs tarzı oyunlarda fark edersin ama zaten ikiside ekran hzlerin üstünde performans vereceği için çok da önemli değil yer yer 14500hx oyunlarda 2 kat fazlada güç çekiyor 7840hsden bunu unutmamak lazım laptop gibi bir cihazda bu da daha fazla fan sesi daha fazla ısı demekTeklide%4 fark atıyo zaten önbellek de 24mb Intel'in ryzen in 16 kxnxnxnx
Laptopu her türlü şarjda oynamak zorundasın ama sadece sıcaklık olarak fark oluyo performans mı sıcaklık mı?Oyun performansı olarak önde evet ama bunu sadece valo cs tarzı oyunlarda fark edersin ama zaten ikiside ekran hzlerin üstünde performans vereceği için çok da önemli değil yer yer 14500hx oyunlarda 2 kat fazlada güç çekiyor 7840hsden bunu unutmamak lazım laptop gibi bir cihazda bu da daha fazla fan sesi daha fazla ısı demek
Ki pil performansı istenileceği zamanda 7840hs fark atacak
Oyunu her türlü şarjda oynayacaksın evet ama genelde laptop alanlar okul ofis kütüphane gibi yerlerede laptop götürdüğü için pilde önemli.Laptopu her türlü şarjda oynamak zorundasın ama sadece sıcaklık olarak fark oluyo performans mı sıcaklık mı?