14600K için Dolu DDR4 mü Boş DDR5 mi?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
664
arkadaşlar ya biraz boş bir anakart alıp (seçenekler aşağıda) bir tık markasız bir ddr5 ram seçebilirim ya da ikisi de dolu dolu ddr4 seçebilirim biraz da ucuz oluyor sanırım sizce değer mi?

Dolu DDR4:

Boş (yani o kadar da kötü değil elde patlamayacak kadar) DDR5:

bu ikisi dışında da önerebilirsiniz bütçe 9500

arkadaşlar ya biraz boş bir anakart alıp (seçenekler aşağıda) bir tık markasız bir ddr5 ram seçebilirim ya da ikisi de dolu dolu ddr4 seçebilirim biraz da ucuz oluyor sanırım sizce değer mi?

Dolu DDR4:

Boş (yani o kadar da kötü değil elde patlamayacak kadar) DDR5:

bu ikisi dışında da önerebilirsiniz bütçe 9500
Buradaki "markasız DDR5 Ram" nedir?

Buradaki "markasız DDR5 Ram" nedir?
patriot o kadar dandik değil yine de bazı kronik sıkıntılar var bir tık markasız dedim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ram olmasa ben patriotu duymazdım zaten

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
patriot o kadar dandik değil yine de bazı kronik sıkıntılar var bir tık markasız dedim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ram olmasa ben patriotu duymazdım zaten
Senin duymaman kötü marka olduğu anlamına gelmez

Senin duymaman kötü marka olduğu anlamına gelmez
kötü demedim ama yine de kronik olan modelleri olmadığı anlamına gelmez. ram değilse de anakart vrmleri ddr4'teki kadar iyi değil ddr5 seçenekte. kötü olduğunu iddia etmedim zaten ddr5 sistem toplanılacağında ilk bu ram'i seçiyorum. diğer konuda da yanlış anlaşılma oldu ben orda mavi ekran resmi atan birine cevap olarak "olabilir" anlamında yazmıştım cevaba basamamışım. sevdiğim ramdir bakın 3. kez oldu

kötü demedim ama yine de kronik olan modelleri olmadığı anlamına gelmez. ram değilse de anakart vrmleri ddr4'teki kadar iyi değil ddr5 seçenekte. kötü olduğunu iddia etmedim zaten ddr5 sistem toplanılacağında ilk bu ram'i seçiyorum. diğer konuda da yanlış anlaşılma oldu ben orda mavi ekran resmi atan birine cevap olarak "olabilir" anlamında yazmıştım cevaba basamamışım. sevdiğim ramdir bakın 3. kez oldu
Kronik olup olmadığı belli değil. Benim yardım ettiğim bir kişide uyumsuzluk yaşıyordu. Bios güncellemesi yaptı ve düzeldi. Sanırım bios ile alakalı bir durum.

Kronik olup olmadığı belli değil. Benim yardım ettiğim bir kişide uyumsuzluk yaşıyordu. Bios güncellemesi yaptı ve düzeldi. Sanırım bios ile alakalı bir durum.
olabilir hocam denemedim dediğim gibi ama konu ram tartışması değil ddr5'e değer mi değmez mi konusu

Bu intel kardeşlerin ramlerle performansı artıyor, ne kadar ekmek o kadar köfte. Amazon ve hepsi indirimleri olacak bugün ve yarın. Onları bekleyin derim.
kaçta olacak bilginiz var mı? ya da başladı mı

Adam soru sormuş cevapların yarısı "patriot kötü değil"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,825
Üyeler
186,383
Son üye
mami4798
Geri