Neler Yeni

14800TL'lik Sistem sizce nasıl?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
monitörsüz alamam bütçeyi ağlaya ağlaya öle öle 15k ya çıkarttım monitörü alayım derken 18k olur yardımcı olduğun için saol.
Monitör dahil attığım sistemde, en alt linke bakın.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Selam arkadaşlar diğer konuda 12.800k TL ye sistem toplamıştım. çoğu kişi yardımcı olmuştu pahalı olduğunu söylemişti. çoğu toxic ise dalga geçip yardımcı olmamıştı. bugün aldığım bir kaç ürünü iade edip bütçeyi arttırdım. son durum böyle oldu.

MSI GTX 1650 4GB (4350TL Sıfır)
MSI H610M Anakart (2100TL Sıfır) (Bilgisayarcıdan aldım.)
İ3 12100F (2000TL Sıfır) (Bilgisayarcıdan aldım.)
16GB DDR4 RAM (750TL Sıfır) (Bilgisayarcıdan aldım.)
500GB M2 SSD (600TL Sıfır)
650W 80+PSU RGB Kasa (2500TL Sıfır)
Asus 144HZ 1ms Monitör (2400TL Sıfır) (Bilgisayarcıdan aldım.)
Not: Bilgisayarcıdan aldığım ürünlerin garantisi vb. var kutulu şekilde aldım. Toxic arkadaşlarımız yazmasın lütfen gülme emojisi bırakıp geçebilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığım ürünlerin testini yaptım hiçbir sorunu yok.
Hocam bu sistemi size bir önceki konuda mı önerdiler? Önceki konuda bende görmüştüm, gereksiz pahalı bir sistem almıştınız. İade etmişsiniz bu çok iyi ancak yine niye böyle bir sistem aldınız anlamadım. Bunu size birilerimi öneriyor, öneriyorsa neden öneriyor onu da anlamadım.
Çok daha iyisi toplanırdı. Hatta bir arkadaş ikinci el ve sıfır karışık toplamış bile. O sistem çok daha iyi olurdu. Keşke önceden olduğu gibi bizlere danışmadan sistemi toplamasaydınız. Ama yine de hayırlı olsun ne diyelim. İkinci seferde olsa olan olmuş artık. Üzüldüm açıkçası. :peeposad:

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.
Hocam bu sistemi size bir önceki konuda mı önerdiler? Önceki konuda bende görmüştüm, gereksiz pahalı bir sistem almıştınız. İade etmişsiniz bu çok iyi ancak yine niye böyle bir sistem aldınız anlamadım. Bunu size birilerimi öneriyor, öneriyorsa neden öneriyor onu da anlamadım.
Çok daha iyisi toplanırdı. Hatta bir arkadaş ikinci el ve sıfır karışık toplamış bile. O sistem çok daha iyi olurdu. Keşke önceden olduğu gibi bizlere danışmadan sistemi toplamasaydınız. Ama yine de hayırlı olsun ne diyelim. İkinci seferde olsa olan olmuş artık. Üzüldüm açıkçası. :peeposad:
hocam sizce ekran kartı rx 6600 xt mi almalıyım yoksa gtx 1660 mı?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
hocam sizce ekran kartı rx 6600 xt mi almalıyım yoksa gtx 1660 mı?
tabii ki 6600xt. @Marianoly nickli arkadaş hatta bence çok iyi fiyata toplamış. 1650 ile 6600xt arasındaki performans farkı için bize inanmak zorunda da değilsiniz. Youtube üzerinden videolara kendiniz de bakabilirsiniz. Arada uçurum farkı var. Hatta ben aşağıya bir video linki bırakayım, isterseniz direkt onu izleyin. Ne demek istediğimizi daha iyi anlarsınız.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,913
İsim
göksel yurtcan
sadece ekran kartını ikinci el alsanız bile 6600 alırsınız mantıklı olmamış gibi deminki konudada söyledim

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.
sadece ekran kartını ikinci el alsanız bile 6600 alırsınız mantıklı olmamış gibi deminki konudada söyledim
hocam henüz almadım ekran kartını 6600 alabilirim.

Ekran karti pahali ikinci elden rx6600xt bulunabilirdi. Onun disinda gecen ki sisteme gore daha iyide ben anlamadim rx580 satip neden 1650 gectiniz ki? RX580 zaten daha iyi.
hocam söylemeyi unuttum daha almadım kartı.

beyler önerileriniz sonucu rx 6600xt'ye geçme kararı aldım saolun :)

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,554
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
hocam henüz almadım ekran kartını 6600 alabilirim.

hocam söylemeyi unuttum daha almadım kartı.

beyler önerileriniz sonucu rx 6600xt'ye geçme kararı aldım saolun :)
Iyi tercih hocam sonunda guzel bir sistem oldu.

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.

15500 TL ediyor fakat pazarlıkla siz onu 15k yuvarlayın. Alın hocam, fersah fersah daha iyi bir sistem yaptım.
rx 6600 almayı tercih ettim hocam önerilerin için saol.

tabii ki 6600xt. @Marianoly nickli arkadaş hatta bence çok iyi fiyata toplamış. 1650 ile 6600xt arasındaki performans farkı için bize inanmak zorunda da değilsiniz. Youtube üzerinden videolara kendiniz de bakabilirsiniz. Arada uçurum farkı var. Hatta ben aşağıya bir video linki bırakayım, isterseniz direkt onu izleyin. Ne demek istediğimizi daha iyi anlarsınız.
6600xt alıcağım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,651
Üyeler
159,655
Son üye
portakalordakal
Top Bottom