Radon a kötü dendi madem önerilerinize açığım maximum 14k olacak 32 ram e gerek yok 2080 olsa süper olur
sinerji radonda 2080 vardı
2080s ve 3700x’li sistem önericem ama rekabetçi oyunlarda darboğaz oluyor 1080p’deHer tür oyun oynarım yeri gelir VALORANT CS gibi fps yeri gelir-hatta daha sık-RDR2 gibi amiralleri oynarım yani güçlü bir şey lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır dahil değil
aynen2080s ve 3700x’li sistem önericem ama rekabetçi oyunlarda darboğaz oluyor 1080p’de
Rekabetçi oyunlar ağırlıklıysa 10700Kf+2070s,Hikayeli oyunlar ağırlıklıysa 3700x+2080s
kral anakart çok fark eder mibuyur kanka paran bile kalıyor :')![]()
AMD Ryzen 7 3800X 3.7GHz, RTX2080 Super 8GB, 16GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
aynen
ne gibi kankakral anakart çok fark eder mi
istersen x570 de seçebilirsin yani yine 14K ya anca geliyor b450 ye göre daha iyi bir anakartne gibi kanka
başka yerden anakart bakmamanı öneririm teknobiyotik'te olan b450 yi x570 ile değiştir OC falan yaparsan daha serin ve stabil çalışır bu demek değildir ki b450 çöp bi anakart asla çöp değil sadece x570 e göre biraz daha uygun bi anakartYani 1000tl de var 2000 de var asus meselatonla model var
anladım teknobiyotik sitesini daha önce hiç kullanmadım ama araştırınca güvenilir gibi geldiistersen x570 de seçebilirsin yani yine 14K ya anca geliyor b450 ye göre daha iyi bir anakart
başka yerden anakart bakmamanı öneririm teknobiyotik'te olan b450 yi x570 ile değiştir OC falan yaparsan daha serin ve stabil çalışır bu demek değildir ki b450 çöp bi anakart asla çöp değil sadece x570 e göre biraz daha uygun bi anakart
anakart işini de dediğiniz gibi yapacağım muhtemelenanladım teknobiyotik sitesini daha önce hiç kullanmadım ama araştırınca güvenilir gibi geldi
ben de daha yeni keşfettim forumda gördüm işte istanbulda isen mağazası tuzla da var gidebilirsinanladım teknobiyotik sitesini daha önce hiç kullanmadım ama araştırınca güvenilir gibi geldi
anakart işini de dediğiniz gibi yapacağım muhtemelen