14K SİSTEM TOPLAMA

Her tür oyun oynarım yeri gelir VALORANT CS gibi fps yeri gelir-hatta daha sık-RDR2 gibi amiralleri oynarım yani güçlü bir şey lazım
2080s ve 3700x’li sistem önericem ama rekabetçi oyunlarda darboğaz oluyor 1080p’de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyunlar ağırlıklıysa 10700Kf+2070s,Hikayeli oyunlar ağırlıklıysa 3700x+2080s

hayır dahil değil
buyur kanka paran bile kalıyor :')

2080s ve 3700x’li sistem önericem ama rekabetçi oyunlarda darboğaz oluyor 1080p’de

Rekabetçi oyunlar ağırlıklıysa 10700Kf+2070s,Hikayeli oyunlar ağırlıklıysa 3700x+2080s
aynen

buyur kanka paran bile kalıyor :')

aynen
kral anakart çok fark eder mi

istersen x570 de seçebilirsin yani yine 14K ya anca geliyor b450 ye göre daha iyi bir anakart

Yani 1000tl de var 2000 de var asus meselatonla model var
başka yerden anakart bakmamanı öneririm teknobiyotik'te olan b450 yi x570 ile değiştir OC falan yaparsan daha serin ve stabil çalışır bu demek değildir ki b450 çöp bi anakart asla çöp değil sadece x570 e göre biraz daha uygun bi anakart

istersen x570 de seçebilirsin yani yine 14K ya anca geliyor b450 ye göre daha iyi bir anakart

başka yerden anakart bakmamanı öneririm teknobiyotik'te olan b450 yi x570 ile değiştir OC falan yaparsan daha serin ve stabil çalışır bu demek değildir ki b450 çöp bi anakart asla çöp değil sadece x570 e göre biraz daha uygun bi anakart
anladım teknobiyotik sitesini daha önce hiç kullanmadım ama araştırınca güvenilir gibi geldi

anladım teknobiyotik sitesini daha önce hiç kullanmadım ama araştırınca güvenilir gibi geldi
anakart işini de dediğiniz gibi yapacağım muhtemelen

anakart işini de dediğiniz gibi yapacağım muhtemelen
ben de daha yeni keşfettim forumda gördüm işte istanbulda isen mağazası tuzla da var gidebilirsin

Geri