Çözüldü✓ Ekran kartsız DDR5 Sistem Toplama Önerisi

850wattlık bir psuya ihtiyacım olduğunu zannetmiyorum bütçem sınırlı olduğu için ileriye yönelik alım yapmıyorum

alınır hocam marka takıntınız yoksa.
normalde 4.5k fiyatlara satılıyordu sene başındı şimdi 5k civarlarında geziyor
Marka takıntım yok, sıkıntısı olmasın yeterli benim için şimdi colorful modelini gaming gecesinde gördüm slot olarak tatmin eder gibi ama markasını bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz 22k değil mi?
Doğru attıklarınız sadece 22k olarak kabul ettim işlemci ve soğutucu yok diye dedim şimdi bakınca 16k ediyor gördüm

Marka takıntım yok, sıkıntısı olmasın yeterli benim için şimdi colorful modelini gaming gecesinde gördüm slot olarak tatmin eder gibi ama markasını bilmiyorum
işinizi görür hocam, sadece colorful bios update geç veriyor yani yayınlıyor. örnek amd yeni işlemci çıkarsın bu update diğer markalar hemen verirken colorful keyfini beklersiniz :)

işinizi görür hocam, sadece colorful bios update geç veriyor yani yayınlıyor. örnek amd yeni işlemci çıkarsın bu update diğer markalar hemen verirken colorful keyfini beklersiniz :)
yeni bir amd işlemci derdim yok şu anlık o yüzden kafam rahat olur diye düşünüyorum yanıtınız ve yardımınız için teşekkürler

Geri