GAİNWARD bence iyi boşuna msı asus almak için para vermeyinmarka ve modeli diyorum dostum
Taksitli alabilmek önemli o yüzden ya paraya kıyıp tek tek toplayacağım taksitli, yada gaminggenden hazır alacağım peşin fiyatına taksit olduğu için.GAİNWARD bence iyi boşuna msı asus almak için para vermeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.akakce.com/ekran-karti/...3d-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507120705.html en kötü bunu alın
Önerilerin için teşekkür ederimGAİNWARD bence iyi boşuna msı asus almak için para vermeyin
https://www.akakce.com/ekran-karti/...3d-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507120705.html en kötü bunu alın
Hocam başka hazır sistem olur ama o attığınız gaming gen sistem çok kazıkTaksitli alabilmek önemli o yüzden ya paraya kıyıp tek tek toplayacağım taksitli, yada gaminggenden hazır alacağım peşin fiyatına taksit olduğu için.
Dediğim gibi içime sinmeyen marka model ekran kartı almak istemiyorum ekran kartı önem arz ediyor benim için
Önerilerin için teşekkür ederim
Link alabilir miyimBende 4070superli vulcan sistemine işlemci soğutucu ekleyip alacağım sanırım 44.400TL'ye geliyor kararım değişmezse aynı siteden. Arkadaşlara vade farkı olmamasından dolayı malum siteden aldığımızı söyledikçe inadına vade farkı olan sitelerin yapmış olduğu sistemleri atıyorlar.
Ekran kartı hoşuma gitmedi benim bunda bu bütçede hayırlısıAtılabiliyormuş link dün geceki mesajda atamamıştım
VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Hocam 7500f besliyor sistemi nasıl beslemiyor. Bu arada bütçe iyi olduğu için 7800x3d kesinlikle alınabilir uzun süre götürür çok da güzel işlemcifull hd de beslemeyecek çünkü 4070s i 8700f falan düşündüm ama kendim araştıracağım anlaşıldı pek yazan yok konuya
full hd de beslemeyeceğini düşünüyorum ben, monitörüm fhd çünkü, bütçe güzel ama 50 k ya zor toplanıyor benim istediğim parçalar ile. 7800x3d ile beraber 58 e yaklaşıyor. Hazır sistem bekliyorum bakalım belki çıkar yarına falan.Hocam 7500f besliyor sistemi nasıl beslemiyor. Bu arada bütçe iyi olduğu için 7800x3d kesinlikle alınabilir uzun süre götürür çok da güzel işlemci
Hocam güçlü bir işlemci bu benim imzamda var görebilirsin süper de kullandım ben hiç darboğaz yapmadı %70 kullanımdafull hd de beslemeyeceğini düşünüyorum ben, monitörüm fhd çünkü, bütçe güzel ama 50 k ya zor toplanıyor benim istediğim parçalar ile. 7800x3d ile beraber 58 e yaklaşıyor. Hazır sistem bekliyorum bakalım belki çıkar yarına falan.