Neler Yeni

14K ya bu sistem alınır mı??

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
uğur
İki video izleyin takarsınız hocam. Bilgisayarcı çok para ister
zor değil demi takmak yapılır yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk başta sökücez sökerken önerdiğin bir video varmı yani mesela şu kabloyu şuraya tak gibi şeyler yapmam lazımya. birde anakart değişimi sonrası format atmam lazımmı?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Youtube a pc toplama yazarsanız tonla video çıkıyor hocam herhangi biri iş görür. Sökerken ne kadar bağlı kablo varsa sökeceksin hocam onunla alakalı videoya ihtiyaç yok. Takma videolarında kablolamayı da gösteriyorlar. Format zorunluluk değil ama atsanız iyi olur.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
uğur
Youtube a pc toplama yazarsanız tonla video çıkıyor hocam herhangi biri iş görür. Sökerken ne kadar bağlı kablo varsa sökeceksin hocam onunla alakalı videoya ihtiyaç yok. Takma videolarında kablolamayı da gösteriyorlar. Format zorunluluk değil ama atsanız iyi olur.
ya o kadar oyun yükledim ben onları formatlarsam sıkıntı ya formatlamasam cok sıkıntı cıkartmı şey düşündüm herşeyi sökmeden video fotoğrafını cekeceğim eğer bilgisayarcı 100-200-300tl derse ona veririm uğraşmadan herşeyin fotoğrafını cekeceğim düzgünce takarken ona göre takarım.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Mavi ekran falan yerseniz formatlarsınız hocam. Anakart aynı çipset olursa sıkıntı olmaz büyük ihtimalle. Ama mesela b550 den b450 anakarta geçişte çipset driverları çakışabilir. Aynı çipset gönderirse mavi ekran donma falan yaşamazsanız gerek yok. 100 200 isterse yaptırın hocam ama o kadar istemesi imkansız. 500 den aşağı isteyeceğini düşünmüyorum. Nerede oturuyordunuz?

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
uğur
Mavi ekran falan yerseniz formatlarsınız hocam. Anakart aynı çipset olursa sıkıntı olmaz büyük ihtimalle. Ama mesela b550 den b450 anakarta geçişte çipset driverları çakışabilir. Aynı çipset gönderirse mavi ekran donma falan yaşamazsanız gerek yok. 100 200 isterse yaptırın hocam ama o kadar istemesi imkansız. 500 den aşağı isteyeceğini düşünmüyorum. Nerede oturuyordunuz?
istanbul a320 anakarttı hala aynısını vericek sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen sordum 400 dedi indirimle 300 düşürürse yaparım hiç riske girmiyeyim.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
O zaman sıkıntı yok formata gerek kalmaz yüksek ihtimalle

Top Bottom