Neler Yeni

Öneri 15.000 TL Bütçe ile Monitör Önerisi (Oyun + İş Kullanımı)

KaoS+

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şahin Atuğ
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar,

15.000 TL bütçeyle bir monitör almak istiyorum. Kullanım amacım şunlar olacak:

• Oyun: FPS ve hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum. Yüksek yenileme hızı ve düşük gecikme önemli.
  • İş: İnşaat mühendisiyim, CAD ve benzeri teknik çizim programları kullanıyorum. Renk doğruluğu da benim için önemli.
Özetle yüksek yenileme hızlı, düşük gecikmeli ama aynı zamanda renk doğruluğu iyi bir monitör arıyorum. Panel tipi, çözünürlük ve diğer teknik detaylarda en iyi dengeyi sağlamak için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler!

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Babu
Merhaba arkadaşlar,

15.000 TL bütçeyle bir monitör almak istiyorum. Kullanım amacım şunlar olacak:

• Oyun: FPS ve hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum. Yüksek yenileme hızı ve düşük gecikme önemli.
  • İş: İnşaat mühendisiyim, CAD ve benzeri teknik çizim programları kullanıyorum. Renk doğruluğu da benim için önemli.
Özetle yüksek yenileme hızlı, düşük gecikmeli ama aynı zamanda renk doğruluğu iyi bir monitör arıyorum. Panel tipi, çözünürlük ve diğer teknik detaylarda en iyi dengeyi sağlamak için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler!
Bu fiyatlarda 2k olacağı kesin ama inç size kalmış bişey kaç inç uygun olur ?

KaoS+

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şahin Atuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27 inç 2K en mantıklı seçim gibi görünüyor. Daha büyük ekran 32 inç de düşünülebilir ama kararsızım bu konuda. Minimum 27 inç diyelim.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
27 inç 2K en mantıklı seçim gibi görünüyor. Daha büyük ekran 32 inç de düşünülebilir ama kararsızım bu konuda. Minimum 27 inç diyelim.
Fps oyunları oynuyorsanız 27 daha iyi olacak

Top Bottom