Neler Yeni

Yardım 15.000Tl bütçe ile 0 alınabilecek en iyi laptop

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşa laptop alıcaz en fazla 15.000tl ye çıkabiliyor 1 tl üstüne çıkamıyor ders çalışmak arada gta 5 bannerlord tarzı oyunlar oynamak istiyor genel amacı ders çalışmak gündelik kullanım olucak en iyi ne alınabilir bu bütçede dostlar 0 olmak zorunda

Reav

80+ Silver
Arkadaşa laptop alıcaz en fazla 15.000tl ye çıkabiliyor 1 TL üstüne çıkamıyor ders çalışmak arada gta 5 bannerlord tarzı oyunlar oynamak istiyor genel amacı ders çalışmak gündelik kullanım olucak en iyi ne alınabilir bu bütçede dostlar 0 olmak zorunda
Bana göre 5k kadar bütçenin üstüne çıkarsan çok iyi olur 15 bin liraya alacağın verimin 2.5katını alırsın

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre 5k kadar bütçenin üstüne çıkarsan çok iyi olur 15 bin liraya alacağın verimin 2.5katını alırsın
arkadaşa alacağız 1 tl üstüne çıkamıyor bütçe 12.500 üste ben ekliyorum 2500 daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa bende ona 3050 li laptop bulmuştum fakat çıkamam dedi benden küçük kendisi arkadaşımın kardeşi mezuna kaldı üniversite sınavına çalışacak bir yandan laptop ile

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Arkadaşa laptop alıcaz en fazla 15.000tl ye çıkabiliyor 1 TL üstüne çıkamıyor ders çalışmak arada gta 5 bannerlord tarzı oyunlar oynamak istiyor genel amacı ders çalışmak gündelik kullanım olucak en iyi ne alınabilir bu bütçede dostlar 0 olmak zorunda
15K lık laptop ile Bannerlord ve GTA 5 den çok keyif alamaz. Bütçe arttırmak zorunda. 20K bandına çıkarsa 3050, 3050Ti lı gaming laptoplar var.

Reav

80+ Silver

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
15K lık laptop ile Bannerlord ve GTA 5 den çok keyif alamaz. Bütçe arttırmak zorunda. 20K bandına çıkarsa 3050, 3050Ti lı gaming laptoplar var.
Hocam kendisi arkadaşımın kardeşi ben ekliyorum üste 2500 daha 12.500 normalde bütçe

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Hocam kendisi arkadaşımın kardeşi ben ekliyorum üste 2500 daha 12.500 normalde bütçe
Anlıyorum dostum ama gerçekçi olmak lazım. 15K ya oyun oynamak için alacağı laptopun ömrü kısa olacaktır. 20K bandına çıkana kadar hiç almaması bence daha iyi.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
https://www.pttavm.com/acer-nitro-5...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.49.3 tek önerebileceğim bu olur onun haricinde almak kesinlikle çok mantıksız olur gerçekten.
bende bu laptopu önerdim kendisine üste ekleyemiyor ailesinden istedi fakat bu sene sınavda başarısız olduğu için çocuğa çok ters davrandılar bende abisi olarak üste 2500 ekleyebiliyorum şuan elimde olmadığı için üstünü veremiyorum işten çıktım bende

Anlıyorum dostum ama gerçekçi olmak lazım. 15K ya oyun oynamak için alacağı laptopun ömrü kısa olacaktır. 20K bandına çıkana kadar hiç almaması bence daha iyi.
oyun oynama amaçlı almıyor aslında hocam arada gta 5 iyi kötü bannerlord oynatsa yeter dedi bana kendisi genel olarak ders çalışacak

Reav

80+ Silver
bende bu laptopu önerdim kendisine üste ekleyemiyor ailesinden istedi fakat bu sene sınavda başarısız olduğu için çocuğa çok ters davrandılar bende abisi olarak üste 2500 ekleyebiliyorum şuan elimde olmadığı için üstünü veremiyorum işten çıktım bende

oyun oynama amaçlı almıyor aslında hocam arada gta 5 iyi kötü bannerlord oynatsa yeter dedi bana kendisi genel olarak ders çalışacak
Bir saniye bekleyin o zaman araştırayım.

Bunu bulabildim biraz daha aşşağısına ekran kartlı model yok

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bir saniye bekleyin o zaman araştırayım.

Bunu bulabildim biraz daha aşşağısına ekran kartlı model yok
bakayım az daha ekleyebilecek miyim ekleyemezsem artık şansına yapacak bişey yok hp lerden alıp geçicem vega 8 li

• Beğen
Reaksiyonlar: Reav
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,333
Üyeler
164,479
Son üye
Naknak1967
Top Bottom