15.000TL ekran kartı önerisi

aliiii24

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba, RX 7600 XT 16GB ekran kartını satıp ekran kartı almak istiyorum. Bu kartı 11-12 satarsam üzerine 2-3 daha koyup başka bir şey almak istiyorum. Ne alabilirim? 4060 falan var gibi ama bu karttan 4060 geçmem mantıklı mı?

Hocam 2.el olarak 3080 alabilirsiniz hatta 3080ti bile bulabilirsiniz belki. Ama almadan önce iyice bakıp test etmeden almayın bazı kartlar cidden çok kötü durumda oluyor. Güzelce test edersiniz. Değerler sizi tatmin ederse alırsınız.

Alırken ne testleri yapmam lazım hocam, yardımcı olur musun?
Hocam 2.el olarak 3080 alabilirsiniz hatta 3080ti bile bulabilirsiniz belki. Ama almadan önce iyice bakıp test etmeden almayın bazı kartlar cidden çok kötü durumda oluyor. Güzelce test edersiniz. Değerler sizi tatmin ederse alırsınız.

3080, 6900 XT mantıklı olabilir, test olarak furmark testini 10-15 dk civarı yapıp derecesini kontrol edersin, onun dışında yüksek grafikli oyunlarda bir süre oynayıp test edebilirsen de güzel olur ARK Survival gibi.

3080 mantıklı olabilir, test olarak furmark testini 10-15 dk civarı yapıp derecesini kontrol edersin, onun dışında yüksek grafikli oyunlarda bir süre oynayıp test edebilirsen de güzel olur ARK Survival gibi.
Arkadaşın dediği gibi hocam furmark ile sıcaklıkları test edin vram ve hotspot sıcaklığına da bakın. Değerler yüksek değilse alabilirsiniz. Ayrıca test sırasında gpu kullanımının 100 olup olmadığına da bakın. Fanların % kaç döndüğüne bakın. Furmark testinde de bence bir 30dk kalsın kart kapanma sorunu falan olabilir. Aklına başka şeyler gelen arkadaşlar da yazar ekstra olarak. Ama cidden ben anlayamam kartın kötü durumda vs. olduğunu diyorsanız ya yanınıza anlayan birini alın ya da uzak durun.

bütçeyi bir tık daha zorlayıp alabiliyorsanız 9060 xt alın
Hocam ben AMD kullanmak istemiyorum artık, yıllardır sadece AMD ekran kartı kullandım. Nvidia teknolojisini denemek, nvidia ekran kartına geçmek istiyorum. Ayrıca kartı 11-12 arasında satarsam üzerine 2-3 koyup bütçeyi max 15'e çıkartabildim. 18-19 arasına gördüm o kartın fiyatlarını, aşıyor biraz da benim bütçemi.

Hocam ben AMD kullanmak istemiyorum artık, yıllardır sadece AMD ekran kartı kullandım. Nvidia teknolojisini denemek, nvidia ekran kartına geçmek istiyorum. Ayrıca kartı 11-12 arasında satarsam üzerine 2-3 koyup bütçeyi max 15'e çıkartabildim. 18-19 arasına gördüm o kartın fiyatlarını, aşıyor biraz da benim bütçemi.
Hocam o zaman 5060 bakın 16kya vardı sanırım hem yeni teknoloji hem de 9060 dan daha iyi diye biliyorum

Hocam o zaman 5060 bakın 16kya vardı sanırım hem yeni teknoloji hem de 9060 dan daha iyi diye biliyorum
sahibindenden falan 3080 baktım, hatta 16 civarına falan 3080ti bile gördüm. 5060'a göre düz 3080 performansı nasıl olur? Siz hangisini tercih ederdiniz?

Merhaba, RX 7600 XT 16GB ekran kartını satıp ekran kartı almak istiyorum. Bu kartı 11-12 satarsam üzerine 2-3 daha koyup başka bir şey almak istiyorum. Ne alabilirim? 4060 falan var gibi ama bu karttan 4060 geçmem mantıklı mı?
7600xt den 4060'a geçersen daha kötü performans alırsın 6900xt veya 3080 Tİ hangisini daha iyi model , temiz ve güzel fiyata bulursan al ben kişisel olarak GPU WORLD TÜRKİYE facebook grubunu öneririm sarı sitede kalp krizi yaşatabilir sıfırından pahalı kartlar ile ha birde 16-17k ya 9060XT var biraz artırıp dediğimiz bütün kartların hepsinden daha güncel bir kart alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri