- Bütçe
- 3000
Hocalarım öncelikle herkese iyi Sosyaller. Bundan 1 yıl önce burada konu açıp mouse önerisi istemiştim tekrardan buradayım. Güncel farem Xtrfy M42 (lower back) ve bundan önce Razer Viper Mini kullanıyordum ve elime tam anlamıyla oturan bir mouse idi diyebilirim(bu yüzden karşılaştırmalarımı ona göre yapıyorum). Ardından çıkan sensör sıkıntılarından dolayı iade edip Xtrfy M42 aldım. Xtrfy M42 hem elime tam oturmuyor hem de kablolu olması şu anki setupımda masamdan dolayı yerçekimine karşı kabloyla cebelleşmeme sebep oluyor. Eloshape'te 1mmnin bile tutuşa ne kadar fark yaratacağını Xtrfy M42'den öğrendim, bu yüzden araştırmalarım sonucu Razer Viper Mini'ye en yakın ve en mantıklı olabilecek farelerden birinin ATK Blazing Sky F1 Pro olduğunu gördüm. Şimdi bu mouse benim bütçemi biraz aşabilir ama sonuçta ömürlük ürün taksitti, şuydu buydu alabilirim. Fakat Wraith e-sports'un iade politikaları biraz ürkütmüyor değil. Bu kadar para verdiğimiz bir ürün herhangi bir problemi çıksa ambalajı hiç açılmamış ürünleri iade alabiliriz diyorlar ki ambalajını açmadan nasıl arızalı olduğunu anlayabilirim, bu da bayağı bir problem. Velhasılkelam hocalarım, 1-3K bandında Wraith e-sports alternatifi güvenilir muhatap olabileceğim bir şirkette Razer Viper Mini gibi 15-16cm bir ele bile tam oturabilecek Wireless sağlam bir mouse varsa veya Wraith e-sports'tan al başın ağrımaz diyorsanız yardımlarınızı bekliyorum.